محققان چینی می گویند؛

نوشیدن چای و قهوه با کاهش نرخ سکته مغزی و زوال عقل همراه می باشد

نوشیدن چای و قهوه با کاهش نرخ سکته مغزی و زوال عقل همراه می باشد به گزارش آقای هویج طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن قهوه یا چای امکان دارد با کاهش خطر سکته مغزی و زوال عقل ارتباط داشته باشد. همینطور نوشیدن قهوه با کاهش خطر زوال عقل بعد از سکته مرتبط می باشد.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، سکته مغزی از وقایع تهدیدکننده جان است که سبب ۱۰ درصد مرگ و میر در سرتاسر جهان می شود. زوال عقل یک اصطلاح کلی برای علایم در ارتباط با کاهش عملکرد مغز است و یک نگرانی بهداشتی جهانی با بار اقتصادی و اجتماعی بالا است.
"زوال عقل بعد از سکته مغزی" وضعیتی است که در آن علایم زوال عقل بعد از سکته رخ می دهد.
محققان دانشگاه پزشکی تیانجین چین، ۳۶۵، ۶۸۲ شرکت کننده از بانک زیستی بریتانیا را که بین سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ استخدام شده و تا سال ۲۰۲۰ تحت نظر بودند را مطالعه کردند. در ابتدا شرکت کنندگان مصرف قهوه و چای خویش را گزارش کردند. در طول دوره مطالعه، ۵۰۷۹ شرکت کننده گرفتار زوال عقل شدند و ۱۰۰۵۳ نفر حداقل یک سکته مغزی را تجربه کردند.
افرادی که ۲ تا ۳ فنجان قهوه یا ۳ تا ۵ فنجان چای در روز یا تلفیقی از ۴ تا ۶ فنجان قهوه و چای می نوشیدند، پایین ترین میزان مبتلا شدن به سکته مغزی یا زوال عقل را داشتند.
در مقایسه با کسانی که نه قهوه و نه چای می نوشیدند، افرادی که روزانه ۲ تا ۳ فنجان قهوه و ۲ تا ۳ فنجان چای می نوشیدند، ۳۲ درصد کمتر در معرض خطر سکته مغزی و ۲۸ درصد کمتر در معرض خطر مبتلا شدن به زوال عقل بودند.
مصرف قهوه به تنهایی یا همراه با چای هم با کاهش خطر زوال عقل بعد از سکته همراه بود.
«یوان ژانگ»، سرپرست تیم تحقیق، می گوید: «یافته های ما نشان داده است که مصرف متوسط قهوه و چای به صورت جداگانه یا ترکیبی با خطر کمتر سکته مغزی و زوال عقل مرتبط می باشد.»

1400/09/05
21:36:23
5.0 / 5
866
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , شركت , مطالعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری