محققان دانماركی می گویند؛

افزودن شیر به فنجان قهوه خاصیت ضدالتهابی دارد

افزودن شیر به فنجان قهوه خاصیت ضدالتهابی دارد آقای هویج: یک مطالعه جدید نشان میدهد که ترکیب قهوه با شیر ممکنست اثرات ضد التهابی داشته باشد.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، پلی فنول ها گروهی از مولکول ها هستند که در گیاهان و غذاهای مشتق از گیاهان یافت می شوند و به سبب فعالیت آنتی اکسیدانی شأن دارای طیف وسیعی از فواید سلامتی شناخته شده هستند.
مشخص شده است اتصال پلی فنول ها با اسیدهای آمینه که در مواد غذایی هم رخ می دهند، می توانند اثرات آنتی اکسیدانی آنها را تقویت نمایند.
تیمی از پژوهشگران دانشگاه کپنهاگ دانمارک حالا نشان داده اند که وقتی پلی فنول های موجود در قهوه با اسید آمینه موجود در شیر متصل می شوند، اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی در سلول های موش در وضعیت آزمایشگاهی بیشتر می شود.
پروفسور «ماریان نیسان لوند»، نویسنده اصلی، اظهار داشت: «ما قبلاً دریافتیم که پلی فنول ها با پروتئین ها در انواع مختلف غذاها، همچون محصولات گوشتی، عصاره گیاهی اضافه شده (به عنوان مثال ادویه جات ترشی جات)، شیر، عصاره چای سبز و ماء‌الشعیر واکنش نشان می دهند.»
پلی فنول ها فراوان ترین منبع آنتی اکسیدان ها در رژیم های غذایی ما هستند و تصور می شود که استرس اکسایشی در بدن را کم می کنند.
با این حال، آنها همین طور در مقابله با روند پیری نقش دارند و ضد التهابی هستند. تصور می شود از آنجائیکه پلی فنول ها موجب کاهش استرس اکسایشی می شوند، می توانند به کُند شدن التهاب و در نتیجه روند پیری کمک کنند.
پروفسور لوند تاکید کرد که دانشمندان باید ببینند که آیا این اثرات در بدن انسان نیز معتبر است یا خیر.


منبع:

1401/12/22
12:36:20
5.0 / 5
306
تگهای خبر: سلامت , غذا , گوشت , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری