توصیه متخصصان؛

مواد خوراكی تقویت كننده انرژی و كاهش خستگی را بشناسید

مواد خوراكی تقویت كننده انرژی و كاهش خستگی را بشناسید آقای هویج: محققان سفارش می كنند انجام برخی تغییرات در رژیم غذایی می تواند به مقابله با خستگی مداوم كمك نماید.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، متخصصان برای مقابله با خستگی مداوم مصرف برخی مواد خوراكی را سفارش می كنند.
لیموترش
مصرف یك لیوان آب همراه با آبلیمو می تواند به اندازه یك فنجان قهوه در بامداد انرژی بخش باشد. مصرف آب یك لیموترش می تواند ۴۰ درصد نیاز روزانه ویتامین C بدن را تامین كند. افزودن لیموترش به رژیم غذایی باعث تقویت متابولیسم بدن شده، از افزایش انسولین پیشگیری می كند، و پتاسیم موردنیاز برای كمك به بهبود عملكرد مغز و اعصاب را تامین می كند.
دانه چیا
به گفته محققان دانه چیا به خاطر نسبت بالا پروتئین، چربی، و فیبر همراه با كربوهیدرات پایین می تواند انرژی كافی بدن را تامین كند. همینطور با تولید احساس سیری می تواند مانع از خوردن بیش از حد شود.
لوبیا
لوبیا بهترین منبع غذایی حاوی فیبر است و انرژی بلندمدتی را برای بدن تامین می كند. این ماده غذایی بخصوص برای افراد گیاهخوار می تواند منبع جایگزین پروتئین گوشت قرمز باشد.
اسفناج
آهن به سلول های قرمز خون در انتقال اكسیژن به نقاط مختلف بدن كمك می نماید. از اینرو كمبود آهن با خستگی همراه است. سبزیجات پربرگ یكی از مواد خوراكی جذب سریع آهن تلقی می شوند. اسفناج هم حاوی منیزیم، ماده معدنی مهم فرآوری انرژی بدن است.
تخم مرغ
تخم مرغ یك ماده غذایی پرارزش برای افرادی است كه ورزش های استقامتی انجام می دهند و نیاز به دریافت انرژی زیادی دارند. تخم مرغ دارای اسیدآمینه ضروری می باشد كه می تواند نحوه استفاده گلوكز توسط ماهیچه ها را بهبود بخشد. تخم مرغ همینطور منبع خوب آهن، پروتئین، آنتی اكسیدان، و ویتامین های متعددی است.
جو دوسر
صبحانه حاوی مقادیر مناسب پروتئین و كربوهیدرات می تواند به حفظ انرژی در طول روز كمك نماید. جو دوسر یكی از مواد خوراكی همراه با بالاترین میزان فیبر محلول است. فیبر محلول برای ساعت ها در معده می ماند و در نتیجه احساس سیری برای مدت طولانی ادامه می یابد.
شكلات
مطالعات نشان داده است كه شكلات تلخ منبع خوب آنتی اكسیدان ها بوده و باعث بهبود خلق و خو و همینطور سطح هوشیاری می گردد. مصرف یك چهارم شكلات تلخ می تواند یك دسر پرانرژی باشد. به قول محققان هر چقدر درصد میران كاكائو بیشتر باشد (حداقل ۷۰ درصد) فواید آن بیشتر خواهد بود.

1397/02/30
13:44:22
5.0 / 5
4752
تگهای خبر: غذا , ویتامین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری