محققان سوئدی پی بردند؛

قهوه باعث كاهش خطر مبتلا شدن به ام اس می شود

قهوه باعث كاهش خطر مبتلا شدن به ام اس می شود به گزارش آقای هویج محققان دریافتند مصرف قهوه به كاهش خطر مبتلا شدن به بیماری ام اس می انجامد.


به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، پژوهش های پیشین نشان داده بود كه مصرف قهوه به كاهش خطر بیماری های پاركیسنون و آلزایمر می انجامد. این دفعه پژوهشگران به سراغ نقش قهوه در كاهش خطر بروز ام. اس رفته و به یافته های جالبی رسیدند. پژوهشگران به بررسی دوباره مطالعه ای كه بر روی ۱۶۲۹ فرد مبتلا به ام. اس و ۲۸۰۷ فرد سالم در سوئد و هم مطالعه ای دیگر بر روی ۱۱۵۹ فرد مبتلا به این بیماری و ۱۱۷۲ فرد سالم در ایالات متحده پرداختند. در این مطالعات، میزان مصرف قهوه در بین افراد مبتلا به ام. اس یك و پنج سال قبل از بروز علایم این بیماری مورد بررسی قرار گرفت. البته در پژوهش مربوط به سوئد، ده سال قبل از بیماری هم مورد بررسی قرار گرفته بود. این میزان با مصرف قهوه توسط افرادی كه به ام. اس گرفتار نمی شدند مقایسه شد. مطالعه انجام شده در سوئد نشان داد كه احتمال مبتلا شدن به این بیماری در افرادی كه قهوه نمی خوردند از احتمال بروز این بیماری در افرادی كه حداقل شش فنجان قهوه در روز مصرف می كردند بیشتر بود. همینطور مصرف قهوه بین ۵ تا ۱۰ سال قبل از بروز علایم بیماری هم اثرات مثبتی داشت. در مطالعه آمریكایی هم مشخص شد احتمال مبتلا شدن به ام. اس در افرادی كه قهوه نمی نوشیدند، یك و نیم برابر بیشتر از كسانی كه از یك سال قبل از بروز علایم، چهار فنجان (یا بیشتر) قهوه می نوشیدند بود.

1398/04/08
13:42:05
5.0 / 5
4235
تگهای خبر: بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری