یافته های محققان چینی؛

ارتباط رژیم غذایی تند و پرادویه با مبتلاشدن به زوال عقل

ارتباط رژیم غذایی تند و پرادویه با مبتلاشدن به زوال عقل آقای هویج: طبق نتایج یك مطالعه، افرادی كه روزانه بیشتر از 50 گرم فلفل قرمز مصرف می كنند حدودا دو برابر با خطر مبتلاشدن به ریسك زوال حافظه و ضعف شناختی روبرو هستند.


به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، تحقیق بر روی ۴۵۸۲ فرد بزرگسال چینی بالاتر از ۵۵ سال نشان داد كاهش زوال شناختی در افرادی كه به طورمداوم بیشتر از ۵۰ گرم فلفل قرمز در روز مصرف می كردند به مراتب سریع تر بود. زوال شناختی حتی در افراد شیفته فلفل كه لاغر بودند به مراتب بیشتر بود. «زومین شیء»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه قطر، در این زمینه می گوید: «در مطالعات قبلی مشخص شد كه مصرف فلفل قرمز برای وزن بدن و فشارخون مفید می باشد.» بگفته پژوهشگران، كپسایسین یك ماده فعال در فلفل قرمز است كه سبب تسریع سرعت متابولیسم، كاهش چربی و ممانعت از اختلالات قلبی-عروقی می شود. اما این نخستین بار است كه ارتباط مصرف فلفل قرمز و عملكرد شناختی را مورد مطالعه قرار می دهند. بگفته پژوهشگران، افرادی كه مقدار زیادی فلفل قرمز مصرف می كنند دارای شاخص توده بدنی كمتر و فعالیت فیزیكی بیشتری هستند. پژوهشگران دریافتند افراد دارای وزن نرمال در مقایسه با افراد دارای اضافه وزن نسبت به مصرف فلفل قرمز حساس تر هستند از اینرو تاثیرش بر حافظه و وزن بیشتر است. طبق نتایج این پژوهشگران، مصرف طولانی مدت فلفل قرمز بیشتر از ۵۰ گرم در روز تأثیر قابل توجهی بر حافظه دارد.


منبع:

1398/05/09
21:40:56
5.0 / 5
3806
تگهای خبر: چربی , خون , رژیم غذایی , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری