سازمان جهانی بهداشت:

هر ۴۰ ثانیه یك نفر در جهان بر اثر خودكشی می میرد

هر ۴۰ ثانیه یك نفر در جهان بر اثر خودكشی می میرد آقای هویج: طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) هر 40 ثانیه یك نفر در جهان بر اثر خودكشی جان می بازد و شمار افرادی كه سالیانه به سبب خودكشی جان می بازند از شمار افرادی كه در جنگ كشته می شوند، بیشتر است.


به گزارش آقای هویج به نقل از ایسنا، سازمان جهانی بهداشت در گزارش تازه ای با بررسی پدیده خودكشی، رایج ترین روش های خودكشی را حلق آویز كردن، مسمومیت و تیراندازی اعلام نموده و از دولت ها خواسته تا برای كمك به افراد در مقابله با استرس و كاهش دسترسی به امكانات لازم برای خودكشی، برنامه های پیش گیری از خودكشی را اتخاذ كنند.
این سازمان خودكشی را یك مسئله بهداشت جهانی دانسته و همه سنین، جنسیت ها و مناطق جهان را متاثر از آن اعلام نموده است.
خودكشی در جوانان بین ۱۵ تا ۲۹ ساله دومین عامل اصلی مرگ بعد از حوادث جاده ای محسوب شده و در میان دختران نوجوان ۱۵ تا ۱۹ ساله بعد از بیماری ها و مشكلات ناشی از بارداری، دومین عامل مرگ و میر است. در پسران نوجوان نیز خودكشی در رده سوم بعد از حوادث جاده ای و خشونت های بین فردی قرار گرفته است.
برمبنای اعلام سازمان جهانی بهداشت بطور كلی سالیانه نزدیك به ۸۰۰ هزار نفر بر اثر خودكشی جان می بازند كه این آمار از شمار افرادی كه سالیانه بر اثر مالاریا یا سرطان سینه یا جنگ یا قتل كشته می شوند نیز بیشتر است.
بااینكه میزان خودكشی در سال های اخیر كاهش داشته و بین سال های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۶ میلادی جهان شاهد كاهش ۹.۸ درصدی خودكشی بوده است اما با این كاهش بسیار ناچیز بشمار می رود. هم چنین در میان سال های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۶ میلادی بعضی از نقاط جهان با افزایش میزان خودكشی روبرو بوده اند. برای مثال در منطقه آمریكایی سازمان جهانی بهداشت شاهد افزیش شش درصدی میزان خودكشی بوده است.
گزارش سازمان جهانی بهداشت هم چنین نشان داده است كه بر خلاف كشورهای كم درآمد و با درآمد متوسط كه در آنها میزان خودكشی زن ها و مردها حدودا برابر است، میزان خودكشی مردان در كشورهای ثروتمند حدود سه برابر این میزان در زنان است.
تدروس آدنوم گابریه سیس، مدیركل سازمان جهانی بهداشت با بیان این كه خودكشی قابل پیشگیری است، از همه كشورها درخواست نمود تا راهكارهای اثبات شده پیش گیری از خودكشی را در برنامه های ملی بهداشت و آموزش خود بگنجانند.
طبق اعلام این سازمان محدود كردن دسترسی به سموم دفع آفات یكی از موثرترین راه های كاهش سریع شمار خودكشی ها است.
سموم دفع آفات بطور معمول با آمار بالایی برای خودكشی مورد استفاده قرار گرفته و به سبب سمومیت بالای خود، نبود پادزهر برای خیلی از آنها و استفاده از آنها در مناطق دورافتاده ای كه دسترسی به امكانات پزشكی وجود ندارد، اغلب منجر به مرگ می شوند.
بنا بر گزارش رویترز، سازمان جهانی بهداشت در گزارش اخیر خود درمورد خودكشی به مطالعه ای كه در سریلانكا صورت گرفته، اشاره نمود كه ممنوعیت سموم دفع آفات منجر به كاهش ۷۰ درصدی خودكشی ها و نجات جان حدود ۹۳ هزار نفر در میان سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۵ میلادی شده بود.




منبع:

1398/06/20
12:48:34
5.0 / 5
4187
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری