خوراكی هایی كه نمی گذارند سرما بخورید آقای هویج: یك كارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی، كمبود آب را یكی از دلیلهای ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن و سرماخوردگی در فصل سرما عنوان نمود. زهرا احدی در گفت و گو با ایسنا اظهار داشت: در فصل پاییز كه هوا رو به سردی می رود خیلی از افراد به سبب ضعف سیستم ایمنی، با قرار گرفتن در معرض عوامل بیماری زا مانند ویروس ها و باكتری ها، گرفتار عفونت های تنفسی و سرماخوردگی ها و حتی مشكلات گوارشی می شوند.وی افزود: همین طور برخی افراد به سبب سندروم نقص ایمنی و شیمی درمانی در معرض بیماری های عفونی بسیاری هستند.احدی با اشاره به اینكه ضعیف بودن سیستم ایمنی در فصل پاییز احتمال مبتلاشدن به عفونت تنفسی و سرماخوردگی را بیشتر می كند، اظهار داشت: برای بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن و تامین آنتی اكسیدان ها، مصرف مركبات، توت فرنگی، آجیل ها، زیتون، سبزیجات برگ سبز، گل كلم بنفش، حبوبات، سیب زمینی، ماهی و روغن زیتون لازم است.افزود: همین طور ادویه هایی مانند زردچوبه و زنجفیل و مصرف ماست و لبنیات پروبیوتیك در تقویت سیستم ایمنی نقش مهمی دارند.وی تغذیه را عامل مهمی برای جلوگیری از بیماری دانست و اظهار نمود: سدهای دفاعی بدن شامل گلبول های سفید خون، سیستم گوارشی وپوست هستند كه تغذیه نقش مهمی در تقویت آنها و محافظت از بدن در مقابل بیماری ها دارد.احدی عواملی كه موجب ضعیف شدن سیستم ایمنی می شود را شامل كم آبی، محرومیت انرژی، مصرف ناكافی پروتئین، كمبود مواد معدنی مانند آهن، مس، روی و كمبود ویتامین هایC، E و كمبود باكتری های مفید دستگاه گوارش عنوان نمود. منبع: آقای هویج 1398/08/04 13:58:39 5.0 / 5 4549 تگهای خبر: آجیل , ایمنی , بیمار , بیماری این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط تعرفه های پزشکی پیش از آغاز سال آینده ابلاغ خواهد گردید آغاز پویش من هم تست HIV می دهم از امروز تا 20 آذرماه تعداد بزرگسالان دچار بیماری مزمن کلیه از سال ۱۹۹۰ دو برابر شده است کادر درمان در سخت ترین روزها تهران را ترک نکرد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۵