مطالعات نشان می دهد؛ مصرف شیر كم چرب سبب افزایش طول عمر می شود آقای هویج: تحقیق جدید نشان میدهد مصرف شیر كم چرب بجای شیرپرچرب سبب كُندشدن روند افزایش سن می شود. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، مطالعه كروموزوم DNA بیشتر از ۵۸۰۰ فرد بزرگسال آمریكایی نشان داد افرادی كه به طورمنظم شیر پرچرب مصرف می كردند طول تلومرهای سلول های شأن كوتاه تر بود. كوتاهی طول تلومرها نشانه تسریع در روند پیری بیولوژیكی است. با افزایش سن، طول تلومرها به تدریج كوتاه تر می شود و پژوهشگران طول كوتاه تر تلومرها را با ریسك بالاتر ابتلاء و مرگ ناشی از عفونت ها، سرطان و بیماری قلبی مرتبط می دانند. «لاری تاكر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه بریگام یانگ ایالت یوتا آمریكا، در این زمینه می گوید: «شمار زیادی از شاخصهای سبك زندگی هم با طول تلومر مرتبط هستند.» به عنوان مثال در افراد چاق، طول تلومرها كوتاه تر از افراد لاغر است و همین طور در مورد افراد سیگاری در مقابل افراد غیرسیگاری نیز چنین شرایطی وجود دارد. از طرف دیگر، افرادی كه مقادیر بیشتری فیبر، سبزیجات و میوه مصرف می كنند معمولاً طول تلومرشان بلندتر است. محققان در این مطالعه به بررسی تأثیر چربی شیر بر طول تلومرها پرداختند. آنها دریافتند به طورمیانگین، افرادی كه شیر با چربی بیشتر مصرف می كردند در مقایسه با طرفداران شیر كم چرب یا فاقد چربی، تلومرهای كوتاه تری داشتند. مطالعه نشان داد افزایش هر یك درصد چربی شیر با ۴.۵ سال روند پیری بیولوژیكی مرتبط می باشد. به گفته پژوهشگران، در صورت وجود رابطه مستقیم بین شیر پرچرب و روند پیری، هنوز دلیل آن معلوم نیست. منبع: آقای هویج 1398/10/30 13:53:38 5.0 / 5 4643 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , سرطان این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط پخش مستند مسن ترین ورزشکار ایرانی مدال آور در تاریخ المپیک شیفت های فشرده و فرسودگی شغلی جدی پرستاران میوه ها کلید اعجاب انگیز سلامت بیشتر ریه ها ضرورت مصرف ویتامین D توسط افراد بالای 60 سال با هدف جلوگیری از پوکی استخوان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۴