مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت عنوان كرد؛

سفارش های تغذیه ای جلوگیری از بیماری های تنفسی و كرونا

سفارش های تغذیه ای جلوگیری از بیماری های تنفسی و كرونا به گزارش آقای هویج مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، اظهار داشت: سوءتغذیه و نداشتن تغذیه صحیح می تواند عامل مبتلا شدن یا جلوگیری از كرونا ویروس باشد.


به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، تصریح كرد: عملكرد سیستم ایمنی بدن نقشی مهمی در جلوگیری از بیماری های تنفسی ازجمله بیماری ویروس كرونا دارد. عامل ابتلاء یا جلوگیری از ابتلاء به این ویروس بیماری های زمینه ای مثل دیابت و بیماری های ریوی، می تواند سوءتغذیه و نداشتن تغذیه صحیح باشد. وی ادامه داد: كمبود دریافت ویتامین هایی مثل ویتامین C و A با تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلاء به بیماری ها را زیاد می كند. كمبود آهن و كم خونی و كمبود ویتامین د هم باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود. عبداللهی افزود: با مصرف روزانه منابع غذایی ویتامین C مثل مصرف سبزی و سالاد، میوه های حاوی ویتامین C مثل پرتقال، نارنگی، لیموترش و لیموشیرین، كیوی و سبزی های دارای ویتامین C مثل انواع كلم، گل كلم، شلغم، انواع فلفل، ویتامین C بدن را تأمین می كند. مدیر دفتر بهبود تغذیه بیان نمود: بعنوان مثال روزانه یك عدد پرتقال یا ۲ عدد نارنگی ویتامین C مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می كند. هویج و كدوحلوایی هم منابع خوب ویتامین A هستند. عبداللهی افزود: این روزها همه افراد از كودكان زیر ۵ سال تا مادران آبستن و سالمندان و بیمارانی كه كورتن مصرف می كنند باید هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو یا آب نارنج تازه استفاده كنند. وی ادامه داد: از هویج و كدوحلوایی در غذاهای روزانه استفاده گردد. مصرف پیاز خام به علت داشتن ویتامین C همراه با غذا سفارش می شود. مصرف سوسیس و كالباس و سایر فست فودها اجتناب شود. عبداللهی، استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ را حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: كمبود ریز مغذی هایی مثل آهن و روی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف می كند. از منابع غذایی این ۲ ریز مغذی مثل حبوبات، شیر و لبنیات وسبزی های برگ سبز و انواع خشكبار بیشتر استفاده كنید. وی خاطرنشان كرد: استرس و فشارهای عصبی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف می كند. به خاطر داشته باشید رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، و حصول اطمینان از دریافت كافی ریز مغذیها و پروتئین نقش مهمی در پیشگیری و ابتلاء به بیماری ویروس كرونا دارد.

1398/12/14
22:25:31
5.0 / 5
3269
تگهای خبر: ایمنی , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری