ضرورت اقدام برای بازگشایی مطب ها

ضرورت اقدام برای بازگشایی مطب ها به گزارش آقای هویج رئیس كل نظام پزشكی اعلام نمود: برای رفع دغدغه بیماران باید با برنامه ای مدون نسبت به گشایش مطب ها همت نماییم مبادا سلامت این بخش از بیماران در سراسر كشور به خطر بیفتد.



به گزارش آقای هویج به نقل از ایسنا، در جلسه اضطراری رئیس كل نظام پزشكی و معاون درمان وزارت بهداشت كه به دعوت سازمان نظام پزشكی تشكیل شد، دكتر ظفرقندی با تاكید به شاخص رشد كرونا در آمار وزارت بهداشت، ماندگاری ویروس در شیب رشد و تمهیدات كشوری برای كنترل این بیماری به نگرانی مردمی برای سایر بیماری هایی كه با آن درگیر هستند اشاره نمود و اظهار داشت: همه گیری ویروس كرونا عملاً موجب تعطیلی خیلی از مطب ها در سراسر كشور شد و همكاران ما ترجیح دادند ادامه خدمات خودرا در بیمارستان ها تقدیم مردم كنند این در حالیست كه خیلی از بیماران همچون بیماران قلب و عروق، دیابتی، سرطانی نیاز مبرم به بررسی های دوره ای دارند و همه آنها حالا از یك سو نگران بیماری اصلی و زمینه ای خود هستند و از دیگر سو نگران كرونا بالاخره این بیماری دیر یا زود با توانمندی جامعه پزشكی و همكاری مردم كنترل خواهد شد و وظیفه همه ماست كه از همین امروز در مورد شرایط خروج از این مرحله سیاستگذاری و برنامه ریزی نماییم.

وی اضافه كرد: باید طی هفته های بعد برای رفع دغدغه بیماران با برنامه ای مدون نسبت به گشایش مطب ها همت نماییم مبادا سلامت این بخش از بیماران در سراسر كشور به خطر بیفتد.

ظفر قندی افزود: اخیراً طی مكاتبات گوناگون و تماسهای مكرر با مسئولان اقتصادی از آنها خواسته ایم باتوجه به تعطیلی دراز مدت مطب پزشكان كه اغلب جوان نیز هستند، حمایت های همه جانبه دولت را از حالت زبانی به رفتار عملی تبدیل كنند تا دلگرمی قشری كه با جان و دل مشغول خدمت به بیماران كرونایی هستند و حتی سلامتی خودرا نیز به خطر انداخته اند، تامین گردد.

رییس كل سازمان نظام پزشكی درانتها با اشاره به بخشنامه معاونت درمان وزارت بهداشت كه توزیع لوازم مصرفی حفاظت شخصی مطب های پزشكان را بر عهده نظام پزشكی گذاشته است، اظهار داشت: از یك سو مسئولیت بزرگ توزیع لوازم مصرفی حفاظت شخصی نظیر ماسك، مواد ضد عفونی دست و سطح را به عهده نظام پزشكی گذاشته اید و از دیگر سو مراجعات مكرر همكاران ما به سازمان غذا و دارو با وجود اختصاص سهمیه ۱۰۰ هزار ماسك روزانه طی چند هفته گذشته فقط منجر به دریافت فقط ۳۵ هزار ماسك شده است.

به گزارش آقای هویج به نقل از ایسنا، در این نشست دكتر جان بابایی - معاون درمان وزارت بهداشت - ضمن تقدیر از جامعه پزشكی كه طی چندماه گذشته با تمام وجود و خطر به ارائه خدمت پرداخته اند، اظهار داشت: یكی از بزرگترین پروژه های آینده همه ما، « پروژه خروج از اپیدمی كروناست». طبیعی است كه از نخستین اقداماتی كه در این پروژه باید سیاستگذاری و سریعتر اعلام گردد چگونگی گشایش همه مطب ها خواهد بود كه بطور قطع با كار گروه مشترك با سازمان نظام پزشكی طی روزهای آتی اعلام خواهد شد. تامین سلامتی ملت ایران فقط كرونا نیست و بیماری های دیگر هم تهدید كننده محسوب می شوند كه با ارائه برنامه به زودی دغدغه این بیماران برطرف خواهد شد.

وی همین طور به این مهم اشاره نمود كه برای اقدامات اولیه می توان از بیمارستان های خصوصی برای آزادسازی همه فعالیت ها شروع كرد كه در صورت تصویب ابلاغ خواهد گردید. در بخش دولتی هم می توان با فروكش كردن آمار مبتلایان به كرونا به بیمارستان های كمتر درگیر هم تبدیل گردد تا خدمات قبلی به مرور و در زمان كوتاهی به روال عادی بازگردد البته در همه موارد رعایت پروتكل « فاصله گذاری اجتماعی» الزامی خواهد بود چونكه همه خدمات باید بدون هرگونه تجمعی مردمی صورت پذیرد.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان نظام پزشكی، معاون درمان وزارت بهداشت در انتهای سخنان خود ابراز امیدواری كرد كه طی چند روز آینده معضل نرسیدن لوازم مصرفی مطب ها حل و فصل شود.





منبع:

1399/01/11
22:44:03
5.0 / 5
3001
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیمارستان , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری