یك صبحانه مقوی چه خاصیت هایی دارد؟

یك صبحانه مقوی چه خاصیت هایی دارد؟ آقای هویج: صبحانه یكی از وعده های اصلی و حائز اهمیت می باشد و تاثیر بسیار زیادی بر تامین انرژی روزانه، سلامتی روان، جسم و خصوصاً بهبود عملكرد مغز دارد.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، بدون شک صبحانه یکی از مهم ترین وعده های غذایی روزانه است. این وعده حیاتی که باتوجه به تغییر سبک های زندگی عموماً نادیده گرفته می شود، تأثیر بسیار زیادی روی تامین انرژی روزانه، سلامتی روان، جسم و خصوصاً بهبود عملکرد مغز گروه های سنی مختلف دارد.
اگر از خاصیت های یک صبحانه مقوی باخبر باشید، آماده کردن وعده صبحانه سخت نیست. علاوه بر نکاتی که در این مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد، به شما پیشنهاد می نماییم تا نگاهی به بلاگ «روز خودرا با یک صبحانه سالم، ساده و سریع شروع کنید» نیز داشته باشید.
در ادامه به ۳ خاصیت اصلی وعده صبحانه اشاره شده است؛
مغذی و غنی
شاید این سوال برایتان پیش بیاید که منظور از صبحانه غنی و مغذی چیست؟
منظور از صبحانه غنی و مغذی صبحانه ای است که مواد معدنی و انرژی مورد نیاز روزانه تان را تامین کند؛ استفاده از سبزیجات یکی از گزینه های پیش رو است. سبزیجات به سبب فیبر، انواع ویتامین، مواد معدنی ضروری و قند پایین، بهترین انتخاب برای داشتن یک صبحانه سالم است. جلوگیری از انواع سرطان، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش فشار خون، پیش گیری از ابتلاء به دیابت و بیماری های قلبی، نمونه هایی از فواید مصرف سبزیجات برای سلامتی است.
شاخص گلیسمی پایین
شاخص گلیسمی، معیاری برای دسته بندی سرعت افزایش قند خون در اثر مصرف غذاها است و نشان میدهد مواد غذایی مختلف با چه سرعتی موجب افزایش قند خون می شوند. این دسته بندی از ۰ تا ۱۰۰ بوده و قند خالص دارای شاخص گلیسمی ۱۰۰ است.
صبحانه شما باید حاوی موادی با شاخص گلیسمی پایین باشد، چونکه این مواد غذایی، سرعت جذب پایین تری دارند، به آرامی هضم می شوند، آزادسازی انرژی در آنها مدت زمان بیشتری طول می کشد و به طبع موجب احساس سیری طولانی مدت تر می شوند. حبوبات، مغزهای آجیل، دانه های گیاهی چون کنجد، زیتون، انواع سبزیجات و لبنیات همگی دارای شاخص گلیسمی پایین و گزینه های مناسبی برای صرف صبحانه هستند.
فاقد چربی
نیمرو، املت، سیب زمینی سرخ شده و انواع غذاهای چرب، همیشه انتخاب های هیجان انگیزی برای صبحانه هستند، اما متأسفانه یا خوشبختانه یکی دیگر از خاصیت های یک صبحانه مقوی، چرب نبودن آن است!
صبحانه ای که با اضافه کردن روغن تهیه شده موجب احساس سنگینی در طول روز می شود، همین طور موجب می شود زودتر خسته شوید و در انجام کارهای روزانه کندتر پیش بروید. علاوه بر این مصرف غذاهای چرب می تواند موجب افزایش چربی خون و در نهایت سکته مغزی شود.
توصیه می نماییم تا مواردی که قبل تر به آنها اشاره شد را در هنگام تهیه صبحانه لحاظ کنید، برای اینکه در صورت رعایت نکردن، وعده صبحانه ای که صرف می کنید نه فقط انرژی مورد نیازتان را تامین نمی کند و موجب احساس سیری شما نمی گردد بلکه مقدار کالری دریافتی تان را بالا می برد.
طبق خاصیت هایی که برای یک صبحانه مقوی مطرح کردیم، کنجد و محصولات کنجدی می تواند گزینه مناسبی برای صبحانه باشد. وجود انواع ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان، پروتئین، فیبر و اسیدهای چرب ضروری تنها نمونه هایی از خواص دانه های کنجد است. کارخانه حلوای عقاب با تولید طیف گسترده ای از فراورده های کنجدی، کار را برای آماده سازی صبحانه آسان تر کرده است. گروه حلوا، گروه کنجد، گروه کنجدبار، گروه کرم کنجد و گروه ارده نمونه هایی از گروه محصولات شرکت حلوای عقاب است که باتوجه به گوناگونی ذائقه ها و همین طور رعایت تمامی استانداردها همچون استاندارد IFC و BRC، تولید می شوند و می تواند دغدغه شما را نسبت به تهیه یک صبحانه مقوی، سالم و البته ساده برطرف کند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.


منبع:

1399/03/15
23:17:27
5.0 / 5
2599
تگهای خبر: آجیل , استاندارد , ایمنی , بیمار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری