تاثیر مواد لبنی بر كاهش خطر دیابت و فشار خون به گزارش آقای هویج نتایج یك بررسی نشان می دهد: مصرف شیر با كاهش خطر مبتلاشدن به بیماری دیابت و فشار خون بالا مرتبط می باشد. به گزارش آقای هویج به نقل از ایسنا، یک تیم تحقیقاتی بین المللی در بررسی های خود به ارتباط میان مصرف میزان قابل توجهی از لبنیات و کاهش خطر مبتلاشدن به بیماری دیابت و فشار خون بالا پی بردند. در این بررسی تحقیقاتی روی ۱۵۰ هزار نفر از ۲۱ کشور همچون کشورهای آفریقایی، آسیایی، اروپایی و آمریکای شمالی و جنوبی انجام گرفت. همین طور سن شرکت کنندگان متفاوت بود و بین ۳۵ تا ۷۰ سال سن داشتند. دراین بررسی از شرکت کنندگان درخواست شد تا به پرسشنامه ای در مورد مواد غذایی مصرفی در مدت یک سال پاسخ دهند. همین طور از این افراد درخواست شد تا به پرسش های مطرح در مورد میزان مصرف لبنیات از قبیل شیر، ماست، پنیر و خوراکی های تولید شده با لبنیات پاسخ دهند. محققان وضعیت سلامت افراد شرکت کننده را ۹ سال بعد مجدد مورد بررسی قرار دادند. بگفته پژوهشگران این افراد بطور میانگین حدود ۱۷۹ گرم مواد لبنی در طول روز مصرف کرده اند همین طور در این بررسی مشخص شد میزان مصرف مواد لبنی در کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی و جنوبی بیش از کشورهای آسیایی و آفریقایی است. به گزارش آقای هویج به نقل از مدیکال دیلی، پژوهشگران یافته های به دست آمده را بررسی کردند و دریافتند: مصرف مواد لبنی با کاهش ۲۴ درصدی خطر سندروم متابولیک که شامل مجموعه ای از علایم خطرزا در بروز بیماری قلبی است، ارتباط دارد. منبع: آقای هویج 1399/03/22 20:31:09 5.0 / 5 2365 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تولید , خون این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت گزارش عوارض دارویی در سامانه ملی تعرفه های پزشکی پیش از آغاز سال آینده ابلاغ خواهد گردید آغاز پویش من هم تست HIV می دهم از امروز تا 20 آذرماه تعداد بزرگسالان دچار بیماری مزمن کلیه از سال ۱۹۹۰ دو برابر شده است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۲