یافته های پژوهشی نشان می دهد؛

تاثیر شیرخام در حفظ باكتری های مقاوم به آنتی بیوتیك

تاثیر شیرخام در حفظ باكتری های مقاوم به آنتی بیوتیك آقای هویج: یك مطالعه جدید نشان میدهد كه گذاشتن شیر خام در دمای محیط می تواند ژن های ضدمیكروبی آنرا آزاد كند.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، بگفته پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا، باکتری های دارای ژن های مقاوم به آنتی میکروب می توانند سبب انتقال آنها به سایر باکتری ها شده و در نتیجه مقاومت باکتریایی را گسترش دهند.
«جین شین لیو»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «اگر می خواهید شیر خام و پاستوریزه نشده بنوشید آنرا در یخچال نگه دارید تا خطر گسترش باکتری های دارای ژن های مقاوم به آنتی بیوتیک به حداقل برسد.»
بسیاری از افراد معتقدند شیرخام به سبب داشتن پروبیوتیک ها سالم تر هستند اما پژوهشگران به این نتیجه نرسیده اند.
لیو در ادامه می افزاید: «ما به وجود مقادیر زیاد باکتری های مفید در نمونه های شیرخام دست نیافتیم و اگر شیرخام در دمای محیط نگهداری شود در مقایسه با شیر پاستوریزه شده دارای ژن های مقاوم آنتی میکروبی بمراتب بیشتری است.»
باکتری های حاوی ژن های مقاوم به آنتی میکروب می توانند تبدیل به سوپرباگ ها شوند که بسیار برای سلامت خطرناک هستند.


منبع:

1399/04/28
13:36:54
5.0 / 5
2298
تگهای خبر: آنتی بیوتیك , سلامت , مطالعه , میكروب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری