سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه اعلام كرد؛

اعلام نتایج بررسی مصرف مواد غذایی و خوراكی در ایران

اعلام نتایج بررسی مصرف مواد غذایی و خوراكی در ایران سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، از اعلام نتایج طرح بزرگ بررسی مصرف در كشور تا 4 ماه آینده آگاهی داد.


به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، در جلسه امضای تفاهم نامه همکاری مشترک انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با سازمان شیلات کشور، اظهار داشت: یکی از کارهایی که در انستیتو انجام می شود، محاسبه سالانه مصرف در کشور است که نتایج آن برای برنامه ریزی های بعدی به سازمان ها و وزارتخانه های ذیربط ارائه می شود. وی ادامه داد: علاوه بر این در حال آماده سازی برای برگزاری پنجمین دوره طرح بزرگ بررسی مصرف هستیم که ۹۵ درصد پیشرفت داشته است و امیدواریم طی چهار ماه آینده نتایج آنرا استخراج و در اختیار وزارتخانه ها قرار دهیم. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بیان داشت: در واقع جزئی ترین مسائل خوراکی و تغذیه ایرانی در این کار ملی و بزرگ مورد بررسی قرار می گیرد که می تواند در تصمیم گیری ها و سیاستگذاری های وزارتخانه های مرتبط اثرگذار باشد. رزاز در ادامه به سرانه مصرف آبزیان در کشور اشاره نمود و بیان داشت: سرانه مصرف آبزیان در کشورهای اروپایی ۲۰ تا ۲۲ کیلوگرم است و در ایران این میزان از ۱۰ به ۱۲ کیلوگرم رسیده که نشان میدهد ریل گذاری ها در سال های گذشته به درستی انجام شده است و باید به شکل انسجام یافته به سمت افزایش سرانه مصرف آبزیان حرکت نماییم. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اشاره کرد: ایران درباب برنامه های منطقه ای و فرامنطقه ای جزو کشورهایی هستیم که در پایگاه تغذیه و غذا قرار گرفته ایم و رقابت شدیدی بین ایران، عراق و عربستان وجود دارد. وی اظهار داشت: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بعنوان قدیمی ترین نهاد آموزش و پژوهش در حوزه تغذیه فعالیت داشته و آمادگی دارد که زمینه همکاری ها در موضوعات علمی را با شیلات فراهم آورد. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور تعداد دانشجویان انستیتو و دانشکده را ۸۰۰ نفر در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دانست که از این تعداد ۸۰ تا ۱۰۰ دانشجو شامل مقطع PHD هستند. رزاز درباره تفاهم نامه همکاری مشترک بین انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشو و سازمان شیلات کشور اظهار داشت: یکی از اقداماتی که در تفاهم نامه به آن اشاره شده است، تعیین ارزش غذایی آبزیان و سایر ماهیان است که در سال های گذشته نیز بوده و طی دو سال قبل در جدول ترکیبات محاسبه شده است. اما نمی تواند بعنوان مجموعه کامل از انواع آبزیان در کل کشور جهت بررسی ها و مطالعات بعدی کار کرده است. وی ادامه داد: آلودگی آب یکی از نگرانی های مردم است که این آمادگی وجود دارد تا در این مورد اقداماتی شود.

1399/06/28
15:13:23
5.0 / 5
318
تگهای خبر: آموزش , تغذیه , رشد , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۴
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری