توصیه های تغذیه ای در روزهای كرونایی؛ نان و غلات روزانه مصرف شود آقای هویج: مدیر گروه تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشكی تهران، در رابطه با تغذیه روزهای كرونائی و نیازهای بدن، نكاتی را متذكر شد. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، احمدرضا درستی، با عنوان این مطلب که بین تغذیه و کرونا یک ارتباط دو طرفه وجود دارد، اظهار داشت: کسانی که تغذیه خوبی ندارند و گرفتار سوءتغذیه شده و ایمنی بدن آنها کاهش پیدا کرده است، بیشتر در معرض خطر ابتلاء به کرونا هستند. وی ادامه داد: شستن دست ها و صورت و نوشیدن آب کافی و تغذیه مناسب در دوران کرونا، به سلامت و ایمنی بدن ما کمک می نماید. مدیر گروه تغذیه جامعه دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اشاره کرد: افراد باید بین ۶ تا ۱۱ واحد (هر واحد ۳۰ گرم) در روز از گروه نان و غلات و مواد نشاسته ای مصرف کنند. وی افزود: خوردن سبزی ها و میوه های زمستانی موجب می شود که ویتامین C مورد نیاز بدن تامین شود. درستی با عنوان این مطلب که یکی از عوامل ایمنی در جریان کرونا، کمبود ویتامین D در بدن است، اظهار داشت: قرار دادن ماهی در برنامه غذایی و تابش نور مستقیم آفتاب به بدن می تواند ویتامین D مورد نیاز بدن را تامین کند. 1399/08/29 21:29:03 5.0 / 5 1249 تگهای خبر: ایمنی , پزشك , تغذیه , سلامت این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط تاکید بر رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع غذای نذری پرستاران در جنگ ۱۲ روزه برگ زرینی بر دفتر خاطرات سلامت کشور افزودند شاه توت میوه ای ضد سرطان دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳