رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای كشور مطرح كرد؛

كرونا چگونه از موادغذایی منتقل می شود

كرونا چگونه از موادغذایی منتقل می شود به گزارش آقای هویج رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، اظهار داشت: تحقیقات نشان داده است که منجمد کردن مواد غذایی، راه از بین بردن کرونا نیست.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، سید امیر محمد مرتضویان، با اشاره به اینکه مواد غذایی به دو طریق امکان دارد سبب انتقال آلودگی شوند، اضافه کرد: مواد غذایی امکان دارد خاستگاه آلودگی باشند و یا اینکه گرفتار آلودگی ثانویه شده باشند.
وی ضمن اشاره به نتایج تحقیقات انجام شده در این انستیتو درباره ماندگاری کرونا در شیر، اظهار داشت: نتایج تحقیقات انستیتو نشان داده است که حرارت ۷۵ درجه سلسیوس در ۱۵ ثانیه به شیر، در از بین بردن ویروس کرونا در شیر پرچرب ناتوان است.
مرتضویان با اشاره به اینکه در فرآورده های سنتی بسیار محتمل است که کرونا انتقال یابد، سفارش کرد شیر سنتی در منزل حتما به دمای نزدیک به جوش رسانده شود.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، با اشاره به اینکه احتمال انتقال کرونا در بستنی های پاستوریزه بسیار کمتر از بستنی های سنتی است، تصریح کرد: تحقیقات نشان داده که انجماد راه از بین بردن کرونا نیست.
مرتضویان با اشاره به اینکه کرونا در فرآورده های اسیدی مانند دوغ و آب میوه ها هم دوام دارد، اظهار داشت: اگر دوغ و یا آبمیوه به کرونا آلوده شود، این ویروس بعد از یک ماه باقی ماندن در ماده غذایی باز هم نابود نمی گردد.
وی درباره آلودگی فرآورده های گوشتی به کرونا، عنوان کرد: گرم کردن فرآورده هایی مانند همبرگر و سوسیس باعث از بین رفتن ویروس کرونا می شود.
مرتضویان با اخطار نسبت به احتمال آلودگی نان در نانوایی ها، سفارش کرد پس از آوردن نان به منزل، پیش از مصرف داخل مایکروویو و یا فر قرار گرفته و تا دمای ۸۰ درجه داغ شود.
وی اضافه کرد: آجیل را هم می توان پیش از مصرف با قرار دادن در معرض حرارت از آلودگی های احتمالی پاک کرد، اما متأسفانه فرآورده های قنادی را نمی توان حرارت داد بنابراین احتمال سرایت کرونا از راه آن وجود دارد.
مرتضویان با تکیه بر اینکه غذا بخصوص غذاهای غیر صنعتی و کارخانه ای می تواند عامل سرایت کرونا باشد، سفارش کرد که غذای رستوران ها هم در منزل پیش از مصرف داغ شوند.
وی با اشاره به اینکه انتقال کرونا از راه مدفوع هم ثابت شده است، اضافه کرد: در هیچ جای دنیا این فرضیه مطرح نشده است که غذا می تواند خاستگاه کرونا باشد، اما از نظر ما این امکان محتمل است و این مساله نیازمند تحقیق است.


منبع:

1399/11/12
23:52:01
0.0 / 5
887
تگهای خبر: آجیل , تغذیه , رستوران , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری