معاونت بهداشت وزارت بهداشت اعلام كرد؛ اهمیت طبخ غذای سالم با حذف روغن خوراكی آقای هویج: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر حذف یا کاهش مصرف روغن های خوراکی در طبخ غذای سالم تاکید نمود. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، زهرا عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، طی نامه ای از تولید ظروف پخت و پز چدنی اصل با قابلیت حذف یا کاهش مصرف روغن، استفاده از حرارت کم و در نتیجه حفظ مواد مغذی و همین طور صرفه جویی در مصرف انرژی در پروسه پخت، تقدیر نمود و آنرا گامی مهم در جهت ارتقا سلامت جامعه و بهبود کیفیت تغذیه خانوارها دانست. وی، ابراز امیدواری کرد با بهره مندی از یافته های به روز علمی، بتوان در جهت حفظ و ارتقا بهداشت و سلامتی عمومی گام برداشت. ظروف پخت و پز چدنی اصل، امکان تهیه و طبخ انواع مواد غذایی را بدون نیاز به استفاده از روغن و همین طور حفظ کامل خواص آنها برای مصرف کنندگان فراهم آورده است. منبع: mrhavij.ir 1399/12/17 13:43:15 0.0 / 5 976 تگهای خبر: بهداشت , تغذیه , تولید , سلامت این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (0) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط تاکید بر رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع غذای نذری پرستاران در جنگ ۱۲ روزه برگ زرینی بر دفتر خاطرات سلامت کشور افزودند دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر سفارش های تابستانی برای مادران آبستن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۱