متخصص طب سنتی عنوان كرد؛ تشدید علایم و عوارض کرونا با مصرف خوراکی های گرم به گزارش آقای هویج یک متخصص طب سنتی اظهار داشت: در فصل گرم سال مصرف نوشیدنی های خنک، میوه و سبزیجات تازه سفارش می شود. علیرضا یارقلی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد نوشیدنی هایی که در فصل گرم سال باید مصرف شود، عنوان کرد: در فصل گرم و خشک سال هستیم و باید نوشیدنی های خنک و مرطوب استفاده نماییم. وی ادامه داد: نوشیدنی های سکنجبین و ماءالشعیر طبی در تابستان سفارش می شود و آب میوه ها هم می توانند کمک کننده باشند، البته تمامی این نوشیدنی ها باز به میزان مشخص باید مصرف شود و نباید زیاده روی نماییم چون یکی از عوارض فصل گرم و خشک این است که معده را سرد می نماییم. این متخصص طب سنتی به افزایش آمار مبتلایان کرونا اشاره و سفارش کرد در این ایام که کرونا به شدت در حال افزایش می باشد گرمی جات بیش از اندازه و سیاه دانه استفاده نکنیم. همینطور مصرف بی رویه زنجبیل و دارچین می تواند عوارض داشته باشد و علایم ما را بدتر کند بنابراین بهترین سفارش این فصل نوشیدنی های خنک است. خوراکی های مفید در فصل تابستان یارقلی اظهار داشت: در فصل تابستان مصرف میوه و سبزیجاتی مانند شاه توت، سیب گلاب، آلبالو، هندوانه، لیموترش تازه، کاهو، خیار، گشنیز، اسفناج، لبنیات مانند دوغ، ماست، پنیر و عرقیجات خنک مانند کاسنی، خرفه، بیدمشک و… سفارش می شود. وی در مورد غذاهای مفید فصل گرم هم اضافه کرد: غذاهای پختنی آب پز حاوی کدو سبز، آلو، اسفناج، سبزیجات تازه و چاشنی های ترش مانند آبغوره، آب لیمو، تمر هندی، رب به، رب انار، آب دوغ خیار، گوشت های سفید مانند مرغ و ماهی آب پز یا کلم سرخ شده، سالاد، کاهو، شربت زرشک، انار، آب لیمو، آلبالو، ریواس، سکنجبین و به لیمو هم سفارش می شود. منبع: mrhavij.ir 1401/04/29 21:02:31 5.0 / 5 447 تگهای خبر: طب سنتی , غذا , گفتگو , گوشت این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط ویتامین ها انرژی ساز نیستند! شیرخشک کمیاب شد به همراه فیلم ضرورت انجام مطالعات جدید برای نگهداشت آب در تالاب شیمبار بارندگی، تگرگ و کاهش دما در نقاط مختلف کشور تا پایان هفته نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۵