یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛ اهمیت مصرف امگا۳ و پروتئین در هوای آلوده آقای هویج: آقای هویج: یک متخصص تغذیه مصرف ماهی های چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا3 و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، منصور رضایی، مصرف ماهی های چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست و اشاره کرد: سرخ کردن ماهی با شعله ملایم باشد و ترجیحاً ماهی بصورت بخارپز، آب پز و یا تنوری طبخ شود. افزودن انواع چاشنی ها (آب لیمو و آب نارنج) به ماهی بخارپز، تنوری و یا آب پز سبب بهبود طعم و مزه آن می شود. به گفته ی ایشان، چای سبز با داشتن مقدار قابل توجه آنتی اکسیدان تأثیر زیادی بر سیستم ایمنی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماریهای مختلف خصوصاً بیماریهای فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیت های فصل پاییز و آلودگی ها می شود. رضایی اضافه کرد: نوشیدن چای سبز موجب آرامش و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفس می شود ولی باید توجه داشت که مصرف بیش از اندازه آن می تواند مضر باشد. وی اظهار داشت: مصرف روزانه حداقل دو لیوان شیر و مواد لبنی کم چرب، می تواند موجب کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا بر بدن و دستگاه گوارش شود. منبع: mrhavij.ir 1401/10/02 19:05:39 5.0 / 5 617 تگهای خبر: آرامش , ایمنی , بیمار , بیماری این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط هوای تهران در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس کبد چرب گرید 3 در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید سوپراستار گیاهان دارویی با خواص معجزه آسا طوفان شن در عراق هزاران نفر را راهی بیمارستان کرد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳