یافته محققان فرانسوی؛ مصرف زیاد نیتریت ها ریسک دیابت نوع2 را زیاد می کند به گزارش آقای هویج، نتایج یک تحقیق ارتباط بین مصرف غذاهای حاوی سطوح بالای نیتریت و خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ را نشان داد. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، نیترات ها و نیتریت ها در غذا و آب یافت می شوند. گاهی اوقات برای بهبود ماندگاری به غذاهایی مانند گوشت های فرآوری شده اضافه می شوند. مطالعه اخیر نشان داد که قرار گرفتن در معرض نیتریت ها از راه منابع غذایی و آب امکان دارد خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد. محققان دانشگاه سوربن پاریس در این مطالعه خاص قرار گرفتن در معرض نیترات ها و نیتریت ها و خطر در رابطه با دیابت نوع دو را بررسی کردند. آنها بیشتر از ۱۰۰۰۰۰ بزرگسال را در تحلیل و بررسی خود گنجانده اند. محققان شرکت کنندگان را به صورت متوسط ۷.۳ سال و به صورت منظم پیگیری کردند. محققان در طول این مطالعه به ۹۶۹ مورد دیابت نوع ۲ پی بردند. این مطالعه نشان داد که مصرف نیتریت امکان دارد خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را به همراه داشته باشد. با این وجود، محققان هیچ ارتباطی بین نیترات و خطر بیماری پیدا نکردند. آنها پی بردند که افزودنی های نیتریت، بخصوص نیتریت سدیم، امکان دارد خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را هم افزایش دهد. منبع: آقای هویج 1401/11/13 16:35:46 5.0 / 5 620 تگهای خبر: بیمار , بیماری , دیابت , شركت این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط تجمیع منابع بیمه های پایه سلامت لازم است دیابت، مرگ خاموشی که جدی گرفته نمی شود آخرین وضعیت کمبودهای دارویی در کشور فعالیت 15 مرکز درمانی هلال احمر در خارج از کشور نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۵