متخصص تغذیه و رژیم درمانی عنوان كرد؛

آیا خوردن گردوهای سیاه خطرناک است

آیا خوردن گردوهای سیاه خطرناک است به گزارش آقای هویج، متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در رابطه با مصرف گردوهای سیاه شده، توضیحاتی عرضه داد.


به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، غزاله اسلامیان اظهار داشت: مهم ترین دلیل سیاه شدن مغز گردو، آبیاری کم یا نامناسب، گرمای بیش از اندازه هوا در فصل تابستان، کمبود برخی عناصر مثل روی و آهن در خاک، برداشت دیر هنگام گردو از درخت، دیر جدا کردن پوسته سبز رنگ، خشک کردن گردو در آفتاب و یا نگهداری آن در شرایط نامناسب در انبار است. وی ضمن اشاره به این که اکسیداسیون ترکیبات در پوست مغز گردو سبب سیاه شدن آن می شود، اضافه کرد: علاوه بر این موارد ژنوتیپ گردو و یا زودرس بودن گردو هم امکان دارد سبب این امر شود. اسلامیان ضمن اشاره به این که برخی آفت ها، باکتری ها، قارچ ها و یا مگس پوست گردو هم می تواند سبب سیاه شدن مغز گردو و البته غیرقابل مصرف شدن آن شود، اظهار داشت: اگر مغز گردو فقط کمی سیاه است ولی طعم آن عوض نشده، بوی بدی نمی دهد و لزج نشده مشکلی جهت استفاده ندارد.


منبع:

1402/05/05
17:04:59
5.0 / 5
310
تگهای خبر: پزشك , تغذیه , درمان , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۵
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری