مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی خطرناک است به گزارش آقای هویج، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: قطع مصرف نان و برنج در مبتلایان به دیابت اقدامی نادرست است و حتی امکان دارد اختلالات و عوارض ناشی از دیابت تشدید شود. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده، با بیان این مطلب که دیابت یک اختلال متابولیک است، عنوان کرد: اختلال در متابولیسم گلوکز یا قند، عملاً همه اندام ها و دستگاه های بدن را درگیر می کند. البته به دلیلهای مختلف، بعضی قسمت های بدن مثل کلیه یا دستگاه قلب و عروق، بیشتر تحت تأثیر این اختلال قرار می گیرند. وی افزود: در رژیم غذایی بیشتر قریب به اتفاق مردم، بخش عمده ای از انرژی از کربوهیدرات تامین می شود و نان و برنج به عنوان منبع غنی از کربوهیدرات شمرده می شود اما بعضی مبتلایان به بیماری دیابت، بمنظور کاهش قندخون و کنترل بیماری خود، مصرف نان و برنج را به شدت کم و یا حتی قطع می کنند. اسماعیل زاده اظهار داشت: برمبنای راهنماهای بالینی و تغذیه ای درمان دیابت، بین افراد سالم و مبتلایان به دیابت از نظر مقدار مناسب کربوهیدرات در رژیم غذایی، تفاوتی وجود ندارد. هر چند که سفارش می شود بخش عمده کربوهیدرات از انواع کربوهیدرات های پیچیده تامین شود و مصرف قندهای ساده و شیرینی ها تا حد ممکن محدود شود. مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اشاره کرد: بیماران دیابتی باتوجه به برنامه کلی درمانی (شامل داروهای تجویز شده) باید مقدار دریافت کربوهیدرات را در وعده ها و میان وعده های غذایی تنظیم کنند. 1402/05/07 09:50:26 5.0 / 5 353 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط برخورد قاطع با موازی کاری در نظام سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود ورود وزارت بهداشت به ماجرای کمبود شیرخشک نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۲