مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی خطرناک است به گزارش آقای هویج، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: قطع مصرف نان و برنج در مبتلایان به دیابت اقدامی نادرست است و حتی امکان دارد اختلالات و عوارض ناشی از دیابت تشدید شود. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده، با بیان این مطلب که دیابت یک اختلال متابولیک است، عنوان کرد: اختلال در متابولیسم گلوکز یا قند، عملاً همه اندام ها و دستگاه های بدن را درگیر می کند. البته به دلیلهای مختلف، بعضی قسمت های بدن مثل کلیه یا دستگاه قلب و عروق، بیشتر تحت تأثیر این اختلال قرار می گیرند. وی افزود: در رژیم غذایی بیشتر قریب به اتفاق مردم، بخش عمده ای از انرژی از کربوهیدرات تامین می شود و نان و برنج به عنوان منبع غنی از کربوهیدرات شمرده می شود اما بعضی مبتلایان به بیماری دیابت، بمنظور کاهش قندخون و کنترل بیماری خود، مصرف نان و برنج را به شدت کم و یا حتی قطع می کنند. اسماعیل زاده اظهار داشت: برمبنای راهنماهای بالینی و تغذیه ای درمان دیابت، بین افراد سالم و مبتلایان به دیابت از نظر مقدار مناسب کربوهیدرات در رژیم غذایی، تفاوتی وجود ندارد. هر چند که سفارش می شود بخش عمده کربوهیدرات از انواع کربوهیدرات های پیچیده تامین شود و مصرف قندهای ساده و شیرینی ها تا حد ممکن محدود شود. مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اشاره کرد: بیماران دیابتی باتوجه به برنامه کلی درمانی (شامل داروهای تجویز شده) باید مقدار دریافت کربوهیدرات را در وعده ها و میان وعده های غذایی تنظیم کنند. 1402/05/07 09:50:26 5.0 / 5 427 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط تاثیر منفی تخریب محیط زیست و آلودگی هوا بر روی سلامتی افراد سامانه مراقبت از راه دور نوزادان در آستانه دریافت مجوز و ورود به بازار مصرف شکر در ایران فراتر از استاندارد های جهانی است تجمیع منابع بیمه های پایه سلامت لازم است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳