وزیر بهداشت تاكید كرد؛ لزوم تدوین نقشه تغذیه کشور به گزارش آقای هویج، وزیر بهداشت ضمن اشاره به این که بیماری از راه غذا و هوا ایجاد می شود و باید برای کنترل آن برنامه ریزی کرد، اظهار داشت: برنامه های هر استان برای تغذیه باید خاص آن استان باشد. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، اولین جلسه شورایعالی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بعد از ۲۰ سال، به ریاست بهرام عین اللهی وزیر بهداشت برگزار گردید. وزیر بهداشت در این نشست و در جمع اعضای شورایعالی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی ضمن تاکید بر تدوین نقشه تغذیه کشور، اظهار داشت: توجه ویژه به تغذیه در مناطق محروم از وظایف ما است و برای توجه به تغذیه مردم در مناطق محروم باید برنامه عملیاتی تدوین و اجرایی شود. وی ادامه داد: ضروری است در این نقشه، مناطق آبی، قرمز، نارنجی و زرد کشور از نظر وضعیت تغذیه مشخص باشد تا بتوان آمایش سرزمینی لازم در مبحث تغذیه را صورت داده و سیاست گذاری کرد. وزیر بهداشت همینطور با تکیه بر لزوم ایجاد ارتباط وسیع این انستیتو با بخش های دانشگاهی و صنعتی کشور اضافه کرد: توجه ویژه به تغذیه در مناطق محروم از وظایف ماست که برای آن باید برنامه عملیاتی تدوین و اجرایی شود. عین اللهی اظهار داشت: این انستیتو از نقاط قوت وزارت بهداشت است که علاوه بر تحقیق، در برنامه ریزی و اجرا هم نقش دارد و سایر سازمان های مرتبط باید از این انستیتو بعنوان اتاق فکر استفاده نمایند. وزیر بهداشت عنوان کرد: مشکل فرهنگی کشور اینست که بخش زیادی از سوغاتی ها و غذاها دارای قند فراوان هستند که برای سلامت افراد مشکل ساز بوده و بیماری دیابت را زیاد می کند. بنابراین برخی نقاط کشور که مشکل دیابت بیشتری نسبت به مناطق دیگر دارند، باید در برنامه ریزی ها و تدوین نقشه تغذیه مورد توجه ویژه قرار گیرند. وی ضمن اشاره به این که بیماری از راه غذا و هوا ایجاد می شود و باید برای کنترل آن برنامه ریزی کرد، اضافه کرد: برنامه های هر استان برای تغذیه باید خاص آن استان باشد؛ چونکه مشکلات استان ها هم بومی و وابسته به شرایط هر استان است. وزیر بهداشت با تاکید بر الگوسازی بعنوان یک راهبرد در تغذیه، عنوان کرد: باید رستوران های استانداردی که غذای سالم تهیه و توزیع می کنند، در استانهای متعدد وجود داشته و مورد تشویق قرار گیرند. او در آخر تربیت نیروی انسانی متخصص تغذیه در دانشگاه های علوم پزشکی کشور را اقدامی راهبردی دانست و بر آموزش بهورزان و مراقبان سلامت در زمینه تغذیه تاکید نمود. منبع: mrhavij.ir 1402/08/23 13:51:24 5.0 / 5 531 تگهای خبر: آموزش , استاندارد , بهداشت , بیمار این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است تاکید بر رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع غذای نذری شاه توت میوه ای ضد سرطان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۱