وزیر بهداشت تاكید كرد؛ لزوم تدوین نقشه تغذیه کشور به گزارش آقای هویج، وزیر بهداشت ضمن اشاره به این که بیماری از راه غذا و هوا ایجاد می شود و باید برای کنترل آن برنامه ریزی کرد، اظهار داشت: برنامه های هر استان برای تغذیه باید خاص آن استان باشد. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، اولین جلسه شورایعالی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بعد از ۲۰ سال، به ریاست بهرام عین اللهی وزیر بهداشت برگزار گردید. وزیر بهداشت در این نشست و در جمع اعضای شورایعالی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی ضمن تاکید بر تدوین نقشه تغذیه کشور، اظهار داشت: توجه ویژه به تغذیه در مناطق محروم از وظایف ما است و برای توجه به تغذیه مردم در مناطق محروم باید برنامه عملیاتی تدوین و اجرایی شود. وی ادامه داد: ضروری است در این نقشه، مناطق آبی، قرمز، نارنجی و زرد کشور از نظر وضعیت تغذیه مشخص باشد تا بتوان آمایش سرزمینی لازم در مبحث تغذیه را صورت داده و سیاست گذاری کرد. وزیر بهداشت همینطور با تکیه بر لزوم ایجاد ارتباط وسیع این انستیتو با بخش های دانشگاهی و صنعتی کشور اضافه کرد: توجه ویژه به تغذیه در مناطق محروم از وظایف ماست که برای آن باید برنامه عملیاتی تدوین و اجرایی شود. عین اللهی اظهار داشت: این انستیتو از نقاط قوت وزارت بهداشت است که علاوه بر تحقیق، در برنامه ریزی و اجرا هم نقش دارد و سایر سازمان های مرتبط باید از این انستیتو بعنوان اتاق فکر استفاده نمایند. وزیر بهداشت عنوان کرد: مشکل فرهنگی کشور اینست که بخش زیادی از سوغاتی ها و غذاها دارای قند فراوان هستند که برای سلامت افراد مشکل ساز بوده و بیماری دیابت را زیاد می کند. بنابراین برخی نقاط کشور که مشکل دیابت بیشتری نسبت به مناطق دیگر دارند، باید در برنامه ریزی ها و تدوین نقشه تغذیه مورد توجه ویژه قرار گیرند. وی ضمن اشاره به این که بیماری از راه غذا و هوا ایجاد می شود و باید برای کنترل آن برنامه ریزی کرد، اضافه کرد: برنامه های هر استان برای تغذیه باید خاص آن استان باشد؛ چونکه مشکلات استان ها هم بومی و وابسته به شرایط هر استان است. وزیر بهداشت با تاکید بر الگوسازی بعنوان یک راهبرد در تغذیه، عنوان کرد: باید رستوران های استانداردی که غذای سالم تهیه و توزیع می کنند، در استانهای متعدد وجود داشته و مورد تشویق قرار گیرند. او در آخر تربیت نیروی انسانی متخصص تغذیه در دانشگاه های علوم پزشکی کشور را اقدامی راهبردی دانست و بر آموزش بهورزان و مراقبان سلامت در زمینه تغذیه تاکید نمود. منبع: mrhavij.ir 1402/08/23 13:51:24 5.0 / 5 502 تگهای خبر: آموزش , استاندارد , بهداشت , بیمار این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط برخورد قاطع با موازی کاری در نظام سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود ورود وزارت بهداشت به ماجرای کمبود شیرخشک نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۴