بهفر تاكید كرد؛ کنترل شرایط بهداشتی انبارهای مواد غذایی و آشامیدنی به گزارش آقای هویج، سرپرست اداره کل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: انبارهای مواد غذایی و آشامیدنی بصورت مستمر ارزیابی و شرایط بهداشتی انبارش در این مراکز کنترل و رتبه بندی می شود. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر، با اشاره به این که وفق قانون موارد خوردنی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی، نظارت بر مراکز نگهداری و سردخانه ها مشمول گرفتن مجوزهای بهداشتی است، اظهار داشت: اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با هدف کنترل شرایط بهداشتی در مراکز نگهداری مواد و فرآورده های غذایی و آشامیدنی، بعد از بازبینی حداقل ضوابط فنی بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و بهداشتی در ۱۳۹۳، بصورت مستمر مبادرت به ارزیابی شرایط بهداشتی انبارش در مراکز مذکور و رتبه بندی آنها می کند. وی ادامه داد: در صورت عدم رعایت شرایط قابل قبول سازمان غذا و دارو در انبارهای مواد خوراکی و یا آشامیدنی مطابق با قانون برخورد خواهد شد. بگفته بهفر، نظارت بر رعایت مقررات و ضوابط بهداشتی در انبارها و مراکز نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی بمنظور کنترل و حفظ سلامت محصولات و در پی آن سلامت جامعه لازم است و بخش مهمی از زنجیره تامین غذا شمرده می شود. منبع: mrhavij.ir 1403/03/21 10:46:30 5.0 / 5 432 تگهای خبر: آرایش , بهداشت , دارو , سازمان این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط قطره آهن در نوزادان موجب پوسیدگی دندان ها نمی شود گزارش سازمان غذا و دارو از روند توزیع شیرخشک اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۴