تاجیك عنوان كرد؛ توزیع نذورات گرم در ظروف یکبار مصرف گیاهی و سلولزی آقای هویج: رییس گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر لزوم استفاده از ظروف یک بار مصرف گیاهی، سلولزی و آلومینیومی برای توزیع چای و مواد غذایی گرم، تاکید نمود. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، مجید تاجیک بر استفاده از ظروف استاندارد (food grade) برای توزیع آب، چای و مواد غذایی اصرار کرد و اظهار داشت: داشتن علامت فودگرید (food grade) نشان دهنده این است که محصول مورد نظر با رعایت پروتکلهای بهداشتی تولید شده و فاقد مواد شیمیایی مضر است. رییس گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: در صورت استفاده از ظروف یک بار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم، بهتر است از ظروف یکبارمصرف بر پایه گیاهی، سلولزی و آلومینیومی استفاده گردد. وی درباب استفاده از ظروف یکبار مصرف شفاف و نازک (پلی استایرین) برای توزیع مواد غذایی و نوشیدنی های گرم و داغ هشدار داد و تصریح کرد: این ظروف برای نوشیدنی ها با دمای بالای ۶۵ درجه سانتیگراد مناسب نمی باشد. تاجیک به هیئت های عزاداری و مسئولان موکب ها سفارش کرد تا حد امکان از نوشیدنی های بسته بندی (پک شده) برای نذورات خود بهره گیرند و برای خنک کردن نوشیدنی ها نیز از یخ های بسته بندی بهداشتی بهره گیرند. منبع: mrhavij.ir 1403/04/23 14:03:07 5.0 / 5 440 تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , پزشك , تولید این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط مشکل کمبود شیرخشک رژیمی آپتامیل پپتی ویتامینی برای نجات مو، پوست و ناخن تنها مکمل ضروری که همه باید مصرف کنند میوه ای سرشار از مواد معدنی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۲