افزایش 7 برابری نظارت های بهداشتی در روزهای رمضان به گزارش آقای هویج، معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار داشت: میزان بازرسی ها نسبت به روزهای عادی 7 تا 8 برابر شده و روزانه حدود 30 هزار نفر بر اماکن غذایی نظارت دارند. علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با تشدید فعالیت رستوران ها و مراکز تهیه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان، نظارت های بهداشتی در سراسر کشور بالا رفته است و از ۱۵ اسفند تا ۲۰ فروردین، طرح نظارت های بهداشتی بطور جدی اجرا شده و در طول این مدت، روزانه حدود ۳۰ هزار نفر در روز در سراسر کشور بر اماکن غذایی نظارت دارند. وی اضافه کرد: بازرسی ها نسبت به روزهای عادی ۷ تا ۸ برابر شده و در همین جهت، موارد مختلفی از تخلفات بهداشتی شناسایی و با متخلفان برخورد شده است و تا حالا تعداد زیادی اخطار صادر شده و تعدادی از واحدهای متخلف نیز پلمب شده اند. رئیسی تاکید کرد: آمار دقیق این بازرسی ها و برخوردها، بعد از تکمیل مراحل قانونی و تأیید مراجع ذی صلاح، در اولین روزهای کاری بعد از تعطیلات نوروز اعلام خواهد شد. بازرسی های بهداشتی از رستوران ها تشدید می شودوی اضافه کرد: بازرسی های بهداشتی از رستوران ها و اماکن عمومی در حال انجام می باشد و تعداد نیروهای بازرس نیز درحال افزایش است تا نظارت بهتری بر رعایت اصول بهداشتی و ایمنی غذا داشته باشند. در این خصوص، وزارت بهداشت بطور جدی به نظارت و بازرسی از رستوران ها و مراکز فروش غذا پرداخته است تا از انتشار بیماریها پیشگیری کند. منبع: mrhavij.ir 1404/01/05 12:03:02 5.0 / 5 360 تگهای خبر: ایمنی , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط مصرف شکر در ایران فراتر از استاندارد های جهانی است تجمیع منابع بیمه های پایه سلامت لازم است دیابت، مرگ خاموشی که جدی گرفته نمی شود نان سالم و نحوه خرید و نگهداری درست از آن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۲