نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است آقای هویج: در روزهای عزاداری رعایت بهداشت در تهیه و توزیع نذری ضرورت دارد. به گزارش آقای هویج به نقل از وبدا، با فرارسیدن ایام عزاداری، مسئولان بهداشت و درمان بر رعایت اصول ایمنی و بهداشتی در تهیه و توزیع غذاهای نذری تاکید دارند. استفاده از مواد غذایی سالم و رعایت نکات بهداشتی می تواند نقش برجسته ی در پیش گیری از بروز مسمومیت های غذایی ایفا کند. بر این اساس، گوشت مصرفی برای نذری ها باید تنها از کشتارگاه های رسمی و مجاز تهیه شود. استفاده از محصولات فله ای و فاقد برچسب های بهداشتی به شدت ممنوع بوده و می تواند منجر به بیماریهای خطرناک شود. همچنین، در خرید روغن مورد استفاده، علاوه بر تاریخ انقضا، باید به تاریخ تولید نیز توجه ویژه ای داشت. یخ مصرفی نیز باید بصورت بسته بندی شده و بهداشتی تهیه شود. درباب ظروف و وسایل پخت، سفارش می شود تمامی ابزارها قبل از استفاده شسته و ضدعفونی شوند. همین طور نباید از یک وسیله برای مواد خام و غذای پخته استفاده کرد، چونکه این کار می تواند موجب انتقال آلودگی شود. یکی دیگر از نکات کلیدی، نحوه نگهداری غذاهای پخته شده است. این غذاها باید یا در دمای بالاتر از ۶۵ درجه سانتی گراد گرم نگه داشته شوند یا در صورت سرد بودن، در دمای زیر ۵ درجه سانتی گراد قرار گیرند. نگهداری غذا در فضای باز، خطر فساد و بروز مسمومیت را به شدت می افزاید. با رعایت این اصول ساده اما حیاتی، می توان روزهایی ایمن و همراه با سلامت برای عزاداران فراهم ساخت. 1404/04/21 12:55:54 5.0 / 5 11 تگهای خبر: آلودگی , ایمنی , بهداشت , بیمار این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط تاکید بر رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع غذای نذری شاه توت میوه ای ضد سرطان دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر سفارش های تابستانی برای مادران آبستن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳