زائرین اربعین از غذاهای خشک و کنسروی استفاده نمایند به گزارش آقای هویج، مشاور اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، به زائرین اربعین سفارش کرد از غذاهای خشک و کنسروی بهره گیرند. به گزارش آقای هویج به نقل از ایفدانا، یوسف صادقیان امین اظهار داشت: فرآورده های خشک و ماندگار مانند غلات و خشکبار گزینه های مناسب تری برای مسیر طولانی پیاده روی اربعین هستند و زائرین باید از مصرف غذاهای فاسدشدنی بدون بسته بندی مطمئن اجتناب کنند. وی ادامه داد: انتخاب و نگهداری صحیح مواد غذایی در سلامت زائرین نقش حیاتی دارد و غذاهای پخته شده نباید بالاتر از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شوند، خصوصاً در وضعیت آب وهوایی گرم. صادقیان امین اظهار داشت: استفاده از خنک کننده های یخ دار برای حفظ تازگی مواد غذایی سرد لازم است و بسته بندی مناسب همراه با ظروف ایمن و دارای خصوصیت های ضد باکتری یا نانویی می تواند احتمال فساد و آلودگی را کم کند. وی همین طور تاکید کرد: رعایت بهداشت فردی، همچون شست وشوی دست ها با آب و صابون قبل از آماده سازی و مصرف غذا، از مهم ترین راهکارهای پیش گیری از بیماریهای ناشی از غذا است. علاوه بر این، استفاده از ظروف یکبار مصرف، پرهیز از تماس مواد خام و پخته و اطمینان از تمیزی محل های تهیه و توزیع غذا در موکب ها، از دیگر نکات کلیدی برای حفظ سلامت زائرین است. بطور خلاصه، وی افزود: انتخاب و نگهداری صحیح مواد غذایی در سلامت زائران نقش حیاتی دارد و غذاهای پخته شده نباید بالاتر از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شوند، بویژه در وضعیت آب وهوایی گرم. 1404/05/22 09:10:09 5.0 / 5 14 تگهای خبر: آلودگی , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط زائرین اربعین مراقب افت قند خون باشند سفارش طلایی برای گوارش سالم در پیاده روی اربعین زوار اربعین از غذاهای خشک و کنسروی بهره گیرند رژیم مدیترانه ای فرمولی برای عمر طولانی و زندگی سالم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳