مصرف زیاد گوشت قرمز خطرناک است؟

مصرف زیاد گوشت قرمز خطرناک است؟ آقای هویج: یک مطالعه جدید می گوید خوردن گوشت قرمز ممکنست خطر مبتلاشدن به یک مشکل بالقوه کُشنده رگ های خونی شکم را افزایش دهد.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، پژوهشگران گزارش می دهند که سطح بالای TMAO (تری متیل آمین N-اکسید) در خون- یک محصول جانبی هضم گوشت قرمز و سایر غذاهای حیوانی توسط باکتری های روده- با افزایش ریسک مبتلاشدن به آنوریسم آئورت شکمی (AAA) مرتبط می باشد.
محققان در یادداشت های پیش زمینه گفتند که AAA زمانی رخ می دهد که یک برآمدگی در آئورت، شریان بزرگی که از میان تنه عبور می کند، ایجاد شود.
محققان گفتند که اگر این برآمدگی پاره شود، در ۸۰ درصد موارد که در خارج از بیمارستان رخ می دهد، کشنده است.
دکتر «اسکات کامرون»، محقق ارشد و رییس بخش پزشکی عروقی در کلینیک کلیولند، اظهار داشت: «این نتایج نشان میدهد که هدف قرار دادن سطح TMAO امکان دارد به پیشگیری و درمان بیماری آنوریسم بدون احتیاج به جراحی کمک نماید.»
محققان گفتند که میلیونها بیمار هر ساله به AAA مبتلا می شوند.
به طور معمول، دیواره آئورت به قدر لازم قوی است که فشار مداوم خون پمپ شده از قلب را تحمل کند. وقتی قسمتی از آئورت ضعیف می شود، یک برآمدگی خطرناک در آنجا تشکیل می شود و با بزرگ تر شدن آن، خطر پارگی اش نیز افزایش خواهد یافت.
کامرون اظهار داشت: «در حال حاضر، جراحی یا استنت گذاری تنها انتخابهای درمانی برای آنوریسم آئورت شکمی (AAA) هستند و هیچ آزمایش خونی برای پیشبینی این که چه کسی در معرض خطر آنوریسم است، در دسترس نیست.»
محققان گفتند بیماران دچار AAA به طور معمول تا وقتی که آئورت پاره نشود و موجب خونریزی گسترده در داخل بدن آنها نشود، هیچ علامتی ندارند.
برای مطالعه جدید، پژوهشگران داده های ۲۳۷ اروپایی و ۶۵۸ آمریکایی، همچون افراد سالم و افراد دچار AAA را تحلیل و بررسی کردند.
نتایج نشان داد که سطح بالای TMAO در خون با خطر بالاتر از سه برابر شدن AAA مرتبط می باشد.
محققان گفتند که سطح بالای TMAO همین طور با خطر بالاتر از دو برابر شدن آنوریسم با رشد سریع که می تواند بالقوه خطرناک باشد، مرتبط می باشد.
به گفته پژوهشگران، این یافته همین طور می تواند به افرادی که در معرض خطر AAA هستند کمک نماید که با کاهش مصرف گوشت قرمز، اقداماتی را برای حفاظت از خود انجام دهند. پیری، سیگار کشیدن و سایر مشکلات پزشکی بعنوان عوامل افزایش دهنده خطر مبتلاشدن به این اختلال شناخته شده اند.
دکتر «استنلی هازن»، محقق ارشد و رییس علوم قلب و عروق و متابولیک در کلینیک کلیولند، در یک بیانیه خبری اظهار داشت: «TMAO توسط میکروب های روده ایجاد می شود و سطح آن هنگام خوردن محصولات حیوانی و گوشت قرمز بالاتر است.»
او اظهار داشت: «داروهایی که این مسیر را هدف قرار می دهند، در مدلهای پیش بالینی مانع از ایجاد و پارگی آنوریسم می شوند، اما هنوز برای انسان در دسترس نیستند. به اشتراک گذاشتن این نتایج مهمست برای اینکه نشان می دهند که رژیم غذایی در کمک به پیشگیری یا درمان بیماران دچار اتساع آئورت یا آنوریسم اولیه در مقایسه با روش بالینی فعلی که تا زمان احتیاج به جراحی نظارت می شود، چقدر مهمست.»
با این حال، پژوهشگران خاطرنشان کردند که برای ارتباط مستقیم رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز و محصولات حیوانی با AAA، مطالعات بیشتری ضروری است. بطور خلاصه، وقتی قسمتی از آئورت ضعیف می شود، یک برآمدگی خطرناک در آنجا تشکیل می شود و با بزرگ تر شدن آن، خطر پارگی اش نیز افزایش خواهد یافت. به اشتراک گذاشتن این نتایج مهمست به جهت اینکه نشان می دهند که رژیم غذایی در کمک به پیشگیری یا درمان بیماران گرفتار اتساع آئورت یا آنوریسم اولیه در مقایسه با روش بالینی فعلی که تا زمان نیاز به جراحی نظارت می شود، چقدر مهمست.

منبع:

1404/06/19
10:34:55
5.0 / 5
16
تگهای خبر: بیمار , بیمارستان , بیماری , پزشك
این مطلب آقای هویج را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری
آقای هویج، با رژیم های غذایی متنوع و مقالات علمی، شما را در رسیدن به اندام ایده آل یاری می کند