سخنگوی سازمان غذا و دارو:

نوع داخلی داروی رمیکید برای بیماران گوارشی دردسترس است

نوع داخلی داروی رمیکید برای بیماران گوارشی دردسترس است به گزارش آقای هویج، سخنگوی سازمان غذا وداروگفت: داروی تزریقی اینفلکسی مب (Remicade)، که برای بیماران دچار سرطان و اختلالات دستگاه گوارش تجویز می شود، حال بصورت داخلی تولید و در بازار دارویی کشور عرضه شده است.




دکتر محمد هاشمی در جواب ایسنا در رابطه با دسترسی به داروی رمیکید جهت بیماران گوارشی اظهار داشت: تولید داخلی این دارو سبب شده دسترسی بیماران به درمان مناسب آسان تر شود و نیاز به واردات کم شود.
وی ادامه داد: تولید داخلی داروی رمیکید (Remicade) کیفیتی مطابق استانداردهای بین المللی دارد و در دسترس بیماران قرار گرفته است.
بگفته سخنگوی سازمان غذا و دارو، این اقدام روند تأمین دارو را پایدارتر کرده و امکان دسترسی به درمان برای بیماران گوارشی را راحت می کند.
هاشمی اظهار داشت: نمونه داخلی دارو با استقبال پزشکان روبرو شده و خیلی از آنها حالا با اعتماد به تولید داخلی، نسخه های داخلی را تجویز می کنند.
سخنگوی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: بیماران می توانند بدون نگرانی از کیفیت دارو، نوع داخلی آنرا دریافت نمایند و روند درمانشان مطابق استانداردهای جهانی ادامه یابد.

دکتر محمد هاشمی در جواب ایسنا در ارتباط با دسترسی به داروی رمیکید جهت بیماران گوارشی گفت: تولید داخلی این دارو سبب شده دسترسی بیماران به درمان مناسب آسان تر شود و نیاز به واردات کم شود.


منبع:

1404/09/13
12:59:06
5.0 / 5
7
تگهای خبر: استاندارد , بیمار , پزشك , تولید
این مطلب آقای هویج را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری
آقای هویج، با رژیم های غذایی متنوع و مقالات علمی، شما را در رسیدن به اندام ایده آل یاری می کند