مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛
صدور بی رویه مجوز فست فودها بازنگری می گردد
آقای هویج: مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: متاسفانه بعضی از غذاها و خوراكهای محلی، در حال فراموشی است و وزارت بهداشت برای شناسایی و ترویج این غذاها، برنامه های جدی دارد.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، زهرا عبداللهی تصریح كرد: در دو سال قبل و با همكاری كارشناسان تغذیه شاغل در مراكز بهداشت استانها و شهرستانهای كشور، انواع غذاها و خوراكهای محلی شناسایی و از نظر ارزش تغذیه ای، میزان كالری، قند، چربی و نمك آنالیز شد و كتابی تحت عنوان خوراكهای بومی ایران چاپ شد كه در آن سفارش های كارشناسان تغذیه هم ذكر شده است. وی برگزاری نمایشگاه های غذای سالم و غذاهای محلی را در فرهنگسازی تغذیه سالم موثر دانست و اظهار داشت: یكی از اقداماتی كه در كارگروه بین بخشی تغذیه و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی دنبال می گردد این است كه وزارت صنعت، معدن و تجارت در صدور بی رویه مجوز برای فست فودها، بازنگری كرده و صدور مجوز برای فروش غذاهای محلی و ایرانی را تشویق كند. مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تصریح كرد: مردم غذاهای ایرانی را بیشتر دوست دارند و این غذاها ارزش غذایی بیشتری دارند و سالم تر هستند و حاوی مقادیر كمتری از فاكتورهای خطر بیماری های غیرواگیر است. عبداللهی یكی از دلایل مصرف بالای فست فود را صدور بی رویه مجوز برای فعالیت آنها عنوان نمود و اضافه كرد: تعداد واحدهای عرضه فست فود حتی در روستاها به شدت در حال افزایش می باشد و اگر هدف از این كار، افزایش اشتغال است، باید در جهت بهبود تغذیه جامعه و حفظ سلامت مردم و با استفاده از عرضه غذاهای ایرانی باشد. وی خاطرنشان كرد: فست فودهای ایرانی زیادی مانند انواع كوكوها، كتلت ها و املت داریم كه در مدت زمان كمی آماده می گردد و می توانند جایگزین فست فودهای فعلی مانند سوسیس و كالباس شوند. جالب است زمانی در یكی از رسانه ها دیدم كه كوكو سیب زمینی ایرانی كه كسی وقعی به آن نمی نهد، در یكی از كشورهای دنیا، غذای محبوبی بود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب