محققان هشدار می دهند؛ تاثیر غذاهای فوق فرآوری شده بر عملکرد شناختی مغز آقای هویج: در صورتیکه سبزیجات کنسرو شده به عنوان غذای فرآوری شده برچسب گذاری می شوند، غذاهایی که از قبل بسته بندی شده اند مانند تنقلات و پیتزا، فوق فرآوری شده در نظر گرفته می شوند. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، پژوهشگران اثرات غذاهای فوق فرآوری شده مانند پیتزا، نان سفید و شکلات را بر عملکرد شناختی افراد مسن بررسی کردند. آنها دریافتند که غذاهای فوق فرآوری شده با کاهش عملکرد زبانی و اجرائی در افراد مسن بدون بیماری مزمن مرتبط می باشد. آنها اشاره کردند که کاهش مصرف غذاهای فوق فرآوری شده ممکنست از زوال شناختی پیشگیری کند و خطر زوال عقل را کم کند. غذاهای فوق فرآوری شده بطور فزاینده ای جایگزین رژیم های غذایی سنتی مبتنی بر غذاهای کم فرآوری شده و فرآوری نشده در سراسر جهان شده اند. غذاهای فرآوری شده به طور معمول شامل دو یا سه ماده هستند و عبارتند از: • سبزیجات کنسرو شده • آجیل شور • پنیر • ماست ساده غذاهای فوق فرآوری شده حاوی مواد غذایی کامل نیستند، تحت چندین پروسه صنعتی قرار می گیرند و حاوی موادی همچون طعم دهنده ها، رنگ ها و افزودنی ها هستند. انواع آن عبارتند از: • تنقلات بسته بندی شده • شکلات • غذاهای از پیش آماده شده مانند پیتزا و پاستا • غلات صبحانه افزایش مصرف غذاهای فوق فراوری شده با کاهش کیفیت غذایی رژیم ها و بیماریهای مزمن همچون چاقی، مشکلات متابولیک و بیماریهای قلبی عروقی مرتبط می باشد. محققان دریافتند که مصرف غذاهای فوق فرآوری شده با عملکرد بدتر در آزمون های شناختی زبان و عملکرد اجرائی در میان افراد بدون بیماری مزمن مرتبط می باشد. آنها خاطرنشان کردند که کاهش مصرف غذاهای فوق فرآوری شده ممکنست به بهبود شناخت مختل شده در بین سالمندان کمک نماید. منبع: آقای هویج 1401/05/07 11:19:35 5.0 / 5 299 تگهای خبر: آجیل , بیمار , بیماری , پیشگیری این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط مصرف شکر در ایران فراتر از استاندارد های جهانی است تجمیع منابع بیمه های پایه سلامت لازم است دیابت، مرگ خاموشی که جدی گرفته نمی شود آخرین وضعیت کمبودهای دارویی در کشور نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳