مطالعات نشان می دهد؛

رژیم غذایی حاوی امگا3 ریسک سرطان سینه را در زنان چاق کاهش می دهد

رژیم غذایی حاوی امگا3 ریسک سرطان سینه را در زنان چاق کاهش می دهد آقای هویج: تحقیقات جدید نشان میدهد مصرف بیشتر اسیدهای چرب غیراشباع با کاهش خطر سرطان سینه در زنان قبل و پس از یائسگی، خصوصاً زنان قبل از یائسگی که چاق هستند، مرتبط می باشد.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، زنان یائسه با افزایش ریسک ابتلاء به سرطان سینه مواجهند که در صورت اضافه وزن و کلسترول بالا، فشار خون بالا یا هر دو بیشتر می شود.
از آنجا که بدن بطور طبیعی اسیدهای چرب غیراشباع تولید نمی کند، ترکیب مواد غذایی سرشار از این اسیدها، که به عنوان اُمگا ۳ هم شناخته می شود، می تواند به پیش گیری از سرطان سینه کمک نماید.
سرطان سینه به استثنای سرطان پوست شایع ترین نوع سرطان در زنان است و عمدتا در زنان میانسال و مسن با میانگین سنی ۶۲ سال رخ می دهد.
در حالی که عوامل مختلفی وجود دارد که بر خطر سرطان سینه تأثیر می گذارد، تحقیقاتی وجود دارد که نشان میدهد رژیم غذایی نقش کلیدی در ایجاد این بیماری دارد.
بر اساس نتایج مطالعه جدید، رابطه معکوس بین خطر ابتلاء به سرطان سینه و دریافت اسیدهای چرب غیراشباع، خصوصاً در زنان یائسه که چاقی دارند، وجود دارد.
اسیدهای چرب امگا ۳، چربی های سالمی هستند که به خاطر فواید سلامتی شأن شناخته شده هستند.
در مطالعه جدید، پژوهشگران ۱۵۸۹ مورد سرطان سینه زنان و ۱۶۲۱ فرد بدون سرطان سینه را مورد تحلیل و بررسی قرار دادند. آنها افراد مبتلا به سرطان سینه را که اسیدهای چرب امگا ۳ مصرف کرده بودند، ارزیابی کردند و داده ها را با افراد بدون سرطان سینه که اسیدهای چرب امگا ۳ مصرف کردند، مقایسه کردند.
محققان همین طور بررسی کردند که آیا این رابطه تحت تأثیر وضعیت یائسگی، وضعیت گیرنده هورمونی یا مصرف اسید لینولئیک قرار دارد یا خیر.
یافته های مطالعه نشان میدهد که مصرف بیشتر اسیدهای چرب امگا ۳ با کاهش خطر ابتلاء به سرطان سینه مرتبط می باشد. این مسئله در زنان قبل از یائسگی و آنهایی که دارای انواع خاصی از تومورهای سینه بودند بارزتر بود.
نتایج نشان داد بانوانی که اضافه وزن داشتند یا چاق بودند و مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ را در رژیم غذایی شأن زیاد کردند، خطر ابتلاء به سرطان سینه در آنها کم شد.
خطر ابتلاء به سرطان سینه با افزایش سن به ویژه بعد از ۵۰ سالگی بیشتر می شود.
زنانی که خطرات ژنتیکی خاصی دارند، پیش از یائسگی با خطرات بالای سرطان سینه روبرو هستند. عوامل ژنتیکی، همچون سابقه خانوادگی سرطان سینه، خطر ابتلای فرد را در طول زندگی می افزاید.
رژیم غذایی متعادل و سبک زندگی سالم نقش مهمی در پیش گیری از سرطان دارد. این شرایط شامل ورزش منظم و تغذیه سالم، همین طور پرهیز از سیگار، مصرف الکل، خواب کافی و تمرین مدیریت استرس است.


منبع:

1401/05/23
15:18:19
5.0 / 5
20
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری