محققان می گویند؛
مصرف روزانه انگور به افزایش طول عمر کمک می کند
به گزارش آقای هویج، مطالعات اخیر انتشار یافته نشان داده است که مصرف انگور امکان دارد تأثیر مثبتی بر سلامت و طول عمر داشته باشد.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، افزودن انگور بیشتر به یک رژیم غذایی غربی پرچرب می تواند خطر ابتلاء به بیماری کبد چرب را کاهش داده و طول عمر را افزایش دهد.
شواهد رو به رشد از اثرات مثبت پیروی از رژیم غذایی مشتق از منابع غذایی کامل، همچون میوه ها، سبزیجات و سایر غذاهای غیرفرآوری شده حمایت می کند.
مجموعه ای از مطالعات جدید نشان داده است که مصرف انگور امکان دارد تاثیر قابل توجهی بر سلامت و مرگ و میر داشته باشد، بخصوص زمانی که به رژیم غذایی غربی پرچرب اضافه شود.
این تحقیق نشان داده است که افزودن حدود ۲ فنجان انگور در روز به رژیم غذایی غربی پرچرب منجر به کاهش بیماری کبد چرب و طول عمر بیشتر در موش ها می شود.
بیماری کبد چرب می تواند منجر به سیروز کبدی و در نهایت سرطان کبد شود. با عنایت به یافته های مطالعه، انگور در سفره امکان دارد نقش مهمی در کاهش بروز بیماری کبد چرب و عوارض کُشنده آن داشته باشد.
«جان پزوتو»، رئیس و استاد داروسازی کالج داروسازی و علوم بهداشتی دانشگاه نیوانگلند غربی، اظهار داشت: «تحقیقات نشان داده است که چگونه خوردن انگور می تواند به جبران بعضی از اثرات رژیم غذایی غربی پرچرب کمک نماید.»
پزوتو در ادامه اضافه کرد: «اول اینکه، طول عمر افزایش خواهد یافت، که نشان دهنده یک پاسخ کلی در سرتاسر بدن است. در مرحله بعد، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی بدن تقویت می شود. علاوه بر این، از کبد چرب که طبق برآوردها ۲۵ درصد از جمعیت را تحت تاثیر قرار می دهد و منجر به نتایج بد سلامتی می شود، پیشگیری شده یا به تأخیر می اندازد.»
وی اظهار داشت: «مکانیسم هایی که نشان داده ایم با واسطه انگور انجام می شوند، می توانند برای ارتقای سلامتی، صرف نظر از رژیم غذایی، تعمیم داده شوند.»
منبع: آقای هویج
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب