محققان استرالیایی می گویند؛ کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ سریع مرتبط می باشد آقای هویج: پژوهشگران به رابطه بین کمبود ویتامین D و افزایش ریسک مرگ و میر پی بردند. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، حدود ۱ میلیارد نفر در سراسر جهان کمبود ویتامین D دارند. محققان دانشگاه استرالیای جنوبی یک رابطه علت و معلولی بین کمبود ویتامین D و افزایش ریسک مرگ و میر پیدا کرده اند. دانشمندان همین طور دریافتند که اگر سطح ویتامین D در محدوده کمبود باشد، خطر مرگ و میر ناشی از هر علتی در افراد تا ۲۵ درصد بیشتر می شود. ویتامین D یک ماده مغذی ضروری برای سلامتی است و نقش مهمی در موارد زیر دارد: • صیانت از استخوان ها در مقابل پوکی استخوان • پشتیبانی از سیستم ایمنی بدن • کمک به رشد سلولی • ارتقا سلامت عضلات بدن بطور طبیعی ویتامین D را از قرار گرفتن در معرض نور خورشید تولید می کند و ویتامین D را از غذاهای سرشار از مواد مغذی دریافت می کند، از جمله: • آب میوه های غنی شده با ویتامین D، لبنیات و محصولات لبنی • روغن کبد ماهی کاد • ماهی های چرب، همچون سالمون، تن و ماهی خال مخالی • جگر گاو • زرده تخم مرغ مقدار سفارش شده روزانه ویتامین D به سن فرد بستگی دارد. از ۱ تا ۷۰ سالگی، فرد باید روزانه ۱۵ میکروگرم ویتامین D دریافت کند. این مقدار برای بزرگسالان ۷۱ سال و بالاتر به ۲۰ میکروگرم بیشتر می شود. محققان در این مطالعه، در یک بازه زمانی ۱۴ ساله دریافتند که خطر مرگ افراد با افزایش سطح ویتامین D به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می کند. منبع: آقای هویج 1401/08/08 12:58:47 5.0 / 5 545 تگهای خبر: ایمنی , تولید , رشد , سلامت این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط مضرات استرس روانی برای سلامت قلب و راه صیانت از خود دربرابر آن دیابت، مرگ خاموشی که جدی گرفته نمی شود کلید داشتن خواب عمیق چیست؟ نوع داخلی داروی رمیکید برای بیماران گوارشی دردسترس است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۵