یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛ اهمیت پروبیوتیک ها در مقابله با عفونت های تنفسی آقای هویج: یک متخصص تغذیه، درباب اهمیت استفاده از پروبیوتیک ها در مقابله با عفونت های تنفسی توضیحاتی ارائه داد. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، گلاله اصغری، از روغن کلزا و گردو به عنوان منبع گیاهی غنی از امگا ۳ نام برد و اظهار داشت: امگا ۳ ضد التهاب است و بلوک آبشار التهابی در بدن، همچون وظایف امگا ۳ است. وی ادامه داد: اسید چرب امگا ۶، در روغن ذرت و روغن آفتابگردان وجود دارد که زمینه التهاب در بدن را بیشتر می کند، بر هم خوردن تعادل بین امگا ۳ و امگا ۶، موجب ایجاد التهاب در بدن می شود. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: پروبیوتیک ها منابع غذایی فرا ویژه ای هستند که با اثری که بر فلور طبیعی روده دارند، تولید آنها را می افزایند و موجب افزایش سلامت دستگاه گوارش و همین طور افزایش مقاومت به انسولین، جلوگیری از افزایش چربی های خون، جلوگیری از سندروم متابولیک، چاقی و…، می شوند. وی ادامه داد: پروبیوتیک ها در جلوگیری از عفونت های تنفسی هم نقش دارند، هر چه تعداد باکتری های مفید و مثبت افزایش یابد، اثرات مثبت آنها نیز افزایش خواهد یافت. اصغری اظهار داشت: حبوبات و لبنیات با چربی های تخمیر پذیر، زمینه مساعدی را برای افزایش باکتری های روده و در نتیجه تولید پروبیوتیک ها فراهم می کنند. وی اشاره کرد: سیر و پیاز با داشتن ماده ای به نام آلیسین مقاومت بدن را در قبال ویروس ها و قارچ ها می افزایند. سفارش می شود به اشکال مختلف، از این دو ماده غذایی در غذای روزانه استفاده گردد. منبع: mrhavij.ir 1401/08/17 08:51:18 5.0 / 5 463 تگهای خبر: پزشك , تغذیه , تولید , چاقی این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط سالاد نمی تواند جایگزین شام باشد کنترل قندخون با خوردن نان فریز شده سفارش های تغذیه ای برای کودکان دبستانی تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۲