یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛ اهمیت پروبیوتیک ها در مقابله با عفونت های تنفسی آقای هویج: یک متخصص تغذیه، درباب اهمیت استفاده از پروبیوتیک ها در مقابله با عفونت های تنفسی توضیحاتی ارائه داد. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، گلاله اصغری، از روغن کلزا و گردو به عنوان منبع گیاهی غنی از امگا ۳ نام برد و اظهار داشت: امگا ۳ ضد التهاب است و بلوک آبشار التهابی در بدن، همچون وظایف امگا ۳ است. وی ادامه داد: اسید چرب امگا ۶، در روغن ذرت و روغن آفتابگردان وجود دارد که زمینه التهاب در بدن را بیشتر می کند، بر هم خوردن تعادل بین امگا ۳ و امگا ۶، موجب ایجاد التهاب در بدن می شود. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: پروبیوتیک ها منابع غذایی فرا ویژه ای هستند که با اثری که بر فلور طبیعی روده دارند، تولید آنها را می افزایند و موجب افزایش سلامت دستگاه گوارش و همین طور افزایش مقاومت به انسولین، جلوگیری از افزایش چربی های خون، جلوگیری از سندروم متابولیک، چاقی و…، می شوند. وی ادامه داد: پروبیوتیک ها در جلوگیری از عفونت های تنفسی هم نقش دارند، هر چه تعداد باکتری های مفید و مثبت افزایش یابد، اثرات مثبت آنها نیز افزایش خواهد یافت. اصغری اظهار داشت: حبوبات و لبنیات با چربی های تخمیر پذیر، زمینه مساعدی را برای افزایش باکتری های روده و در نتیجه تولید پروبیوتیک ها فراهم می کنند. وی اشاره کرد: سیر و پیاز با داشتن ماده ای به نام آلیسین مقاومت بدن را در قبال ویروس ها و قارچ ها می افزایند. سفارش می شود به اشکال مختلف، از این دو ماده غذایی در غذای روزانه استفاده گردد. منبع: mrhavij.ir 1401/08/17 08:51:18 5.0 / 5 446 تگهای خبر: پزشك , تغذیه , تولید , چاقی این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها بررسی کامل انواع میلگرد عبور از موانع دسترسی به ChatGPT و ابزارهای مشابه وضعیت شیرخشک در کشور پایدار می باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳