یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛
اهمیت پروبیوتیک ها در مقابله با عفونت های تنفسی
آقای هویج: یک متخصص تغذیه، درباب اهمیت استفاده از پروبیوتیک ها در مقابله با عفونت های تنفسی توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، گلاله اصغری، از روغن کلزا و گردو به عنوان منبع گیاهی غنی از امگا ۳ نام برد و اظهار داشت: امگا ۳ ضد التهاب است و بلوک آبشار التهابی در بدن، همچون وظایف امگا ۳ است. وی ادامه داد: اسید چرب امگا ۶، در روغن ذرت و روغن آفتابگردان وجود دارد که زمینه التهاب در بدن را بیشتر می کند، بر هم خوردن تعادل بین امگا ۳ و امگا ۶، موجب ایجاد التهاب در بدن می شود. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: پروبیوتیک ها منابع غذایی فرا ویژه ای هستند که با اثری که بر فلور طبیعی روده دارند، تولید آنها را می افزایند و موجب افزایش سلامت دستگاه گوارش و همین طور افزایش مقاومت به انسولین، جلوگیری از افزایش چربی های خون، جلوگیری از سندروم متابولیک، چاقی و…، می شوند. وی ادامه داد: پروبیوتیک ها در جلوگیری از عفونت های تنفسی هم نقش دارند، هر چه تعداد باکتری های مفید و مثبت افزایش یابد، اثرات مثبت آنها نیز افزایش خواهد یافت. اصغری اظهار داشت: حبوبات و لبنیات با چربی های تخمیر پذیر، زمینه مساعدی را برای افزایش باکتری های روده و در نتیجه تولید پروبیوتیک ها فراهم می کنند. وی اشاره کرد: سیر و پیاز با داشتن ماده ای به نام آلیسین مقاومت بدن را در قبال ویروس ها و قارچ ها می افزایند. سفارش می شود به اشکال مختلف، از این دو ماده غذایی در غذای روزانه استفاده گردد.
منبع: mrhavij.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب