دكترای صنایع غذایی عنوان كرد؛

کدام ظروف را می توان در مایکروویو قرار داد

کدام ظروف را می توان در مایکروویو قرار داد آقای هویج: یک دکترای صنایع غذایی، درباره ی مناسب ترین ظروف قابل استفاده در مایکروویو توضیحاتی ارائه داد.


به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، حمید حقانی حقیقی، با اشاره به این که ظروفی که در مایکروویو استفاده می کنید باید توان عبور اشعه ها را داشته باشد تا این اشعه بتواند به غذا نفوذ کند، اظهار داشت: ظروف فلزی یا دارای روکش فلزی و نیز فویل های آلومینیومی که اشعه مایکروویو را منعکس می کند، نباید در مایکروویو استفاده شود؛ ضمن این که در مایکروویوها باید از ظروفی استفاده گردد که ایمن باشند و سلامت غذا و انسان را تهدید نکند. وی با اشاره به این که ظرف های فلزی، آلومینیومی، فویل های آلومینیومی، ظروف پلاستیکی نامرغوب، ظروف فلزکاری شده، ظروف کریستالی، ظروف حاوی سرب و ظروف چوبی حساس و شکننده جهت استفاده در مایکروویو مناسب نیستند، اضافه کرد: این ظرف ها حتی می توانند سلامت افراد را به مخاطره بیندازند. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ظرف هایی که جهت استفاده در مایکروویو سفارش می شوند را به ترتیب ظروف پیرکس، چینی، پلاستیک مخصوص مایکروویو، کاغذ و مقوا و تابه مخصوص مایکروویو دانست و توضیح داد: ظروف پیرکس، ظرف های شیشه ای نشکنی هستند که برای پخت و پز در مایکروویو بسیار مناسب می باشد، بااینکه همه ظروف شیشه ای می توانند در مایکروویو استفاده شود، ولی بهتر است ظرفی انتخاب کنید که خیلی هم داغ نشود، (ظرف را یک دقیقه داخل مایکروویو قرار دهید اگر ظرف داغ شد، بهتر است که تنها برای گرم کردن غذا استفاده شود). حقانی حقیقی افزود: اگر از ظروف پلاستیکی مخصوص مایکروویو استفاده می کنید باید قبل از مصرف حتما از استاندارد بودن آن اطمینان داشته باشید، همین طور برای گرم کردن غذا می توانید از ظرف های پلاستیکی استفاده کنید ولی استفاده طولانی مدت در دمای بالا از این ظروف خطرناکست. ظروف چینی گزینه مناسب دیگر جهت استفاده در دستگاه های مایکروویو است که وی به آن اشاره نمود و افزود: ظرف های چینی و سرامیکی (بدون هیچ نوع تزئینات نقش و نگار طلایی و نقره ای و فلزی) جهت استفاده در مایکروویو بسیار مناسب هستند. این متخصص صنایع غذایی افزود: از ظروف مقوایی یا کاغذی نیز می توان برای گرم کردن نان، تنوری کردن سیب زمینی یا پختن غذاهایی که آب ندارند استفاده نمود. تابه مایکروویو یکی دیگر از ظرف های قابل استفاده در مایکروویو است که حقیقی توضیحاتی درباره ی آن داد و اضافه کرد: این تابه‎ ها از انواع ظرف های قابل استفاده در مایکروویو هستند که مثل تفلون، اندود شده است و امواج مخصوص پخت و پز را جذب می کند، باید باتوجه به دستوری که سازنده عنوان کرده، ظرف داغ شود و سپس با کمی روغن، خوراکی از آن استفاده نمود. وی همین طور درباره ی شکل ظاهری انواع ظروف مایکروویو نیز عنوان کرد: ظروف گرد یا بیضی شکل جهت استفاده در مایکرو فر مناسب هستند چون حرارت را بصورت یکسان و یکنواخت به غذا می رسانند، این عمل موجب می شود تا غذا نسوزد و ته نگیرد، علاوه بر آن برای گرم کردن غذا در مایکروویو استفاده از ظرف های گودتر گزینه مناسبی است. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه ظرف های عمودی جهت استفاده در مایکروویو مناسب نیستند، افزود: هنگام از استفاده از مایکروویو حتما درب آنرا ببندید تا امواج مربوطه سلامت شما را به خطر نیندازد و زمان گرم کردن غذا فاصله ای به اندازه یک تا دو متری با دستگاه داشته باشید همین طور به این نکته توجه داشته باشید که مایکروویو باید همیشه تمیز و بدون چربی و جرم باشد، قبل از آنکه غذای گرم شده را استفاده کنید حدود ۳۰ ثانیه تأمل کنید و مایکروویو خالی را روشن نکنید (این کار خطرناک و می تواند منجر به انفجار دستگاه شود).


منبع:

1401/10/21
08:44:20
5.0 / 5
387
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری