توصیه محققان؛ ۶ گروه خوراکی که ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهند به گزارش آقای هویج، خوردن بیشتر انواع میوه ها، سبزیجات، حبوبات، آجیل، ماهی و محصولات لبنی پرچرب امکان دارد به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کنند. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، گزارش جدید محققان دانشگاه مک مستر کانادا نشان داده است که اگر به اندازه کافی از شش غذای کلیدی مصرف نکنید، امکان دارد در معرض خطر بیماری های قلبی عروقی قرار گیرید. محققان دریافتند که مصرف میوه های کامل، سبزیجات، حبوبات، آجیل، ماهی و محصولات لبنی پرچرب، کلید کاهش خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی همچون حملات قلبی و سکته است. محققان مصرف این ۶ گروه مواد خوراکی را به شرح ذیل سفارش می کنند: • ۲-۳ وعده در روز، میوه • ۲-۳ وعده در روز، سبزیجات • روزانه ۱ وعده، آجیل • روزانه ۲ وعده، لبنیات • ۳-۴ وعده در هفته، حبوبات • ۲-۳ وعده در هفته، ماهی جایگزین های احتمالی شامل غلات کامل یک وعده در روز و گوشت قرمز یا مرغ فرآوری نشده یک وعده در روز است. محققان مصرف درست لبنیات پرچرب را به شرح زیر اعلام می کنند: • ۲ برش پنیر، یا • ۱ فنجان شیر یا ماست، یا • مقداری پنیر مکعبی به اندازه کف دست 1402/04/21 20:49:44 5.0 / 5 774 تگهای خبر: آجیل , بیمار , بیماری , حبوبات این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط با خوردن این میوه افسرده نمی شوید وزش باد شدید در 9 استان و اخطار به ناوگان حمل و نقلی تصفیه خانه های محلی، راهکار شهرداری تهران برای نجات فضای سبز مصرف جگر خام سبب رفع کم خونی می شود؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳