اسماعیل زاده عنوان كرد؛ از افطار تا سحر چی بخوریم آقای هویج: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، باتوجه به تقارن ماه رمضان و سال نو، نکاتی را پیرامون تغذیه و خورد و خوراک روزه داران متذکر شد. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده، با اشاره به برخی نکات بمنظور داشتن یک الگوی غذایی مناسب در ماه رمضان، اظهار داشت: از مصرف غذاهای پرچرب و سرخ شده خودداری شود، از مصرف مقادیر زیاد زولبیا، بامیه، حلوا، حلواشکری، نوشابه های شیرین، شربت های شیرین و در حجم زیاد خودداری شود. وی ادامه داد: حتما از انواع میوه های فصل و سبزیجات تازه به هنگام سحری و یا بعد از افطار استفاده گردد. از مصرف سس مایونز، خامه، سوسیس و کالباس در وعده سحری یا افطار خودداری شود، چونکه زمینه بروز ناراحتی های گوارشی مانند سوزش سر معده برگشت غذا از معده به مری (ترش کردن) را فراهم می آورد. مصرف انواع خوراک های سبزیجات، خوراک حبوبات سفارش می شود. اسماعیل زاده افزود: مصرف آب لیمو ترش تازه در وعده سحری بمنظور پیش گیری از بروز تشنگی در ساعات روزه داری سفارش می شود؛ از مصرف نمک اضافی در خوراک ها و از غذاهای شور و پرنمک و غذاهای کنسرو شده پرهیز شود، چونکه علاوه بر مضرات و صدمات بر سیستم قلب و عروق، سبب تشدید تشنگی در ساعات روزه داری می شود. حتما از نان های سبوس دار بجای نان های سفید بدون سبوس استفاده گردد. وی ادامه داد: همین طور از مصرف کیک های چرب، شیرینی خامه ای، پیراشکی، نان های روغنی، تنقلات چرب و شور مانند چیپس پرهیز شود. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اشاره کرد: روزه گرفتن می تواند برای خیلی از افراد گامی به سمت یک سبک زندگی سالم تر و متعادل تر باشد. اما هر فردی که دارای یک بیماری مانند بیماری قلبی، فشارخون بالا یا دیابت است، یا زنان حامله و شیرده باید پیش از روزه گرفتن به با پزشک خود مشورت کنند. منبع: آقای هویج 1403/01/07 10:48:13 5.0 / 5 418 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط با خوردن این میوه افسرده نمی شوید وزش باد شدید در 9 استان و اخطار به ناوگان حمل و نقلی تصفیه خانه های محلی، راهکار شهرداری تهران برای نجات فضای سبز مصرف جگر خام سبب رفع کم خونی می شود؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳