رییس سازمان غذا و دارو عنوان كرد؛

تدوین الگوی غذای سالم

تدوین الگوی غذای سالم آقای هویج: رییس سازمان غذا و دارو، از توسعه تولید غذاهای سودمند و فراسودمند در کنار تقویت فرایندهای کنترلی برای بالا بردن کیفیت غذا آگاهی داد.


به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، سید حیدر محمدی اظهار داشت: اندازه گیری باقیمانده سموم مانند نیترات و آلاینده ها در محصولات غذایی که در حال انجام می باشد در سال جدید توسعه خواهد یافت. وی ادامه داد: الگوی غذای سالم با محوریت کاهش مصرف قند، چربی و نمک، از برنامه های ما برای تدوین الگوی غذای سالم در کشور است و غنی سازی فرآورده های غذایی با ریز مغذی ها که در سالیان گذشته با آهن و اسید فولیک در نان و آرد شروع شده و سپس با غنی سازی شیر با ویتامین D دنبال شد، سال قبل با غنی سازی آرد با ویتامین D مورد پیگیری قرار گرفت و در عرصه تولید صنعتی و سنتی نان کامل توفیقاتی بدست آمد. محمدی با اشاره به لزوم آشنایی صنایع با فرهنگ نان کامل، اظهار داشت: یکی از اقدامات اساسی در جلوگیری از بیماریهای گوارشی و بهبود مشکلات گوارشی می تواند ترویج تولید و مصرف نان کامل با همکاری صنایع تولیدکننده نان صنعتی باشد.


منبع:

1403/01/17
15:31:41
5.0 / 5
129
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تولید , چربی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری