رییس سازمان غذا و دارو عنوان كرد؛ تدوین الگوی غذای سالم آقای هویج: رییس سازمان غذا و دارو، از توسعه تولید غذاهای سودمند و فراسودمند در کنار تقویت فرایندهای کنترلی برای بالا بردن کیفیت غذا آگاهی داد. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، سید حیدر محمدی اظهار داشت: اندازه گیری باقیمانده سموم مانند نیترات و آلاینده ها در محصولات غذایی که در حال انجام می باشد در سال جدید توسعه خواهد یافت. وی ادامه داد: الگوی غذای سالم با محوریت کاهش مصرف قند، چربی و نمک، از برنامه های ما برای تدوین الگوی غذای سالم در کشور است و غنی سازی فرآورده های غذایی با ریز مغذی ها که در سالیان گذشته با آهن و اسید فولیک در نان و آرد شروع شده و سپس با غنی سازی شیر با ویتامین D دنبال شد، سال قبل با غنی سازی آرد با ویتامین D مورد پیگیری قرار گرفت و در عرصه تولید صنعتی و سنتی نان کامل توفیقاتی بدست آمد. محمدی با اشاره به لزوم آشنایی صنایع با فرهنگ نان کامل، اظهار داشت: یکی از اقدامات اساسی در جلوگیری از بیماریهای گوارشی و بهبود مشکلات گوارشی می تواند ترویج تولید و مصرف نان کامل با همکاری صنایع تولیدکننده نان صنعتی باشد. منبع: آقای هویج 1403/01/17 15:31:41 5.0 / 5 408 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تولید , چربی این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط هدفگذاری برای افزایش ۱۰ برابری تولید برق خورشیدی در تهران هوای تهران در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس ویتامین ها انرژی ساز نیستند! ضرورت بهره برداری از ظرفیتهای فناورانه صنعت هسته ای در حوزه محیط زیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۴