كارشناس سازمان غذا و دارو توصیه كرد؛
نان تیره بخورید
به گزارش آقای هویج، کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر استفاده از نان های تیره تصریح کرد و اظهار داشت: سبوس، ارزش غذایی را زیاد می کند.
زهره پوراحمد، در گفتگو با خبرنگار مهر، به هموطنان سفارش کرد از نان هایی که با آرد کامل، خمیر ترش یا خمیر مایه تهیه شده اند استفاده نمایند. وی اظهار داشت: نان های تیره به علت وجود درصد بالای سبوس، افزایش دهنده ارزش غذایی نان هستند. پوراحمد ضمن مقایسه میانگین مصرف نان در ایران و سایر کشورها، اضافه کرد: سرانه ی مصرف نان در کشور دو تا سه برابر میانگین کشورهای جهان است. وی در مورد اهمیت وجود سبوس در نوع آردی که برای تهیه نان استفاده می شود، اظهار داشت: سبوس گندم غنی ترین منبع غذایی فیبرهای غذایی نامحلول و الیاف گیاهی به حساب می آید. پوراحمد افزود: سبوس دارای ویتامین های گروه B، C، E، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس، منگنز و سلنیوم است. نان های تیره دارای سبوس بیشتر است ولی ذائقه غذایی مردم ما به نان های روشن بیشتر گرایش دارد. وی با اشاره به اینکه استفاده از آرد سفید بدون سبوس سبب افزایش قندخون و در نتیجه افزایش انسولین در بدن می شود، تاکید کرد: این موارد سبب بروز چاقی، کبد چرب و دیابت نوع ۲ و حتی در بعضی موارد سبب بروز سرطان های دستگاه گوارش می شود. پوراحمد اظهار داشت: از آنجائیکه سازمان غذا و دارو رسالت نظارت بر ایمنی و بهداشت کالاهای سلامت محور را بر عهده دارد، بازرسی از کارخانجات تولید آرد زیر پوشش و نانوایی ها به شکل مستمر انجام می شوند و محصولات تولیدی مورد آزمایش قرار می گیرند. او در آخر هموطنان را به مصرف نان های تیره با آرد کامل و حاوی سبوس بیشتر از قبیل نان سنگک سفارش و تصریح کرد: افزایش آگاهی و مطالبه مردم از نانوایی ها می تواند نقش به سزایی در تشویق پخت نان با آرد کامل در نانوایی ها داشته باشد.
منبع: mrhavij.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب