7 غذای سالم که درباره ی شان اشتباه فکر می کردیم آقای هویج: تعدادی از این غذاها اغلب به عنوان مضر یا ناسالم برچسب گذاری می شوند. به گزارش آقای هویج به نقل از خبر آنلاین، هفت بامداد نوشت: در دنیای تغذیه، تصورات از پیش تعیین شده زیادی در مورد این که چه چیزی سالم می باشد و چه چیزی نیست، وجود دارد. تعدادی از غذاها اغلب بعنوان مضر یا ناسالم برچسب گذاری می شوند، فقط بدین سبب که با عادات غذایی قدیمی یا تصورات غلط مرتبط هستند. ۱. سبزیجات منجمد سبزیجات منجمد در اوج رسیدگی خود برداشت می شوند و به سرعت منجمد می شوند تا ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها حفظ شوند. ارزش غذایی سبزیجات منجمد با ارزش غذایی سبزیجات تازه قابل مقایسه و گاهی حتی برتر از آنهاست. این تکنیک در حفظ کیفیت تغذیه ای، طعم و رنگ مؤثر است و سبزیجات منجمد را به گزینه ای سالم و مناسب در تمام طول سال تبدیل میکند. ۲. ماهی کنسرو شده یک گزینه مناسب و مغذی است. باوجود تصور منفی از غذاهای کنسروی بعنوان «بیش از حد فرآوری شده»، ماهی کنسرو شده اغلب حاوی مواد اولیه ساده ای است، بیشتر ارزش غذایی خودرا حفظ می نماید و منبع عالی پروتئین است. ۳. قهوه مصرف متعادل قهوه (۳ تا ۵ فنجان در روز) با کاهش خطر مبتلاشدن به بیماریهای قلبی، دیابت نوع ۲، انواع خاصی از سرطان و بیماریهای عصبی مرتبط می باشد. قهوه چه معمولی و چه بدون کافئین، سرشار از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات گیاهی است که از سلامت کبد، کلیه و مغز پشتیبانی می کنند. ۴. سیب زمینی سرشار از ویتامین های C و B۶، پتاسیم، فیبر و آنتی اکسیدان هایی است که از سلامت قلب، فشار خون و عملکرد سیستم ایمنی پشتیبانی می کنند. آنها همین طور سیرکننده هستند که ممکنست به کنترل وزن کمک نماید. سیب زمینی ها اغلب به سبب محتوای کربوهیدرات بالای خود و به سبب سرخ شدن یا سرو شدن به روش های ناسالم، بدنام می شوند. در عین حال، وقتی آب پز، پخته یا بخارپز می شوند، سرشار از مواد مغذی و برای سلامتی مفید هستند. ۵. محصولات سویا غذاهای سویا شامل توفو، ادامامه و شیر سویا هستند و سرشار از پروتئین گیاهی، چربی های سالم و ایزوفلاون ها می باشند. مصرف منظم سویا با کاهش خطر مبتلاشدن به بیماریهای قلبی، سکته مغزی، دیابت نوع ۲ و تعدادی از انواع سرطان مرتبط می باشد. همین طور موجب افزایش سلامت استخوان و سطح کلسترول می شود. ۶. تخم مرغ منبع غنی پروتئین باکیفیت بالا است. خوردن منظم تخم مرغ به سلامت عضلات، احساس سیری و تامین مواد مغذی مهم کمک می نماید. در عین حال، سال ها تصور می شد که تخم مرغ به سبب محتوای کلسترول، خطر مبتلاشدن به بیماریهای قلبی را بیشتر می کند. تحقیقات اخیر نشان داده است که خوردن متعادل آنها برای بیشتر افراد بی خطر است. ۷. پاپ کورن پاپ کورن تهیه شده بدون روغن یا کره (پخته شده با هوا) یک میان وعده غنی از فیبر و غلات کامل است که می تواند از کنترل وزن، سلامت قلب و متابولیسم پشتیبانی کند. پاپ کورن همین طور حاوی مواد معدنی مانند منیزیم، پتاسیم و فسفر است و حاوی آنتی اکسیدان های مفیدست. منبع: mrhavij.ir 1404/07/21 11:21:48 5.0 / 5 8 تگهای خبر: آنلاین , ایمنی , بیمار , بیماری این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط عملکرد مناسب مغز با مصرف این ماده معدنی آب یخ پس از غذا خوب یا بد؟ چه بخوریم که مغزمان بهتر کار کند؟ شرح وضعیت شایع ترین سرطان در ایران نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۴