هشدار محققان چینی؛ چای داغ خطر سرطان مری در سیگاری ها را بالا می برد آقای هویج: طبق نتایج یك مطالعه جدید، نوشیدن چای بیش از حد داغ خطر سرطان مری را در افراد سیگاری و افراد الكلی بالا می برد. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، محققان دانشگاه پكینگ چین همینطور دریافتند نوشیدن روزانه چای در افرادی كه سیگاری یا الكلی نیستند، خطر سرطان مری را افزایش نمی دهد.جون لوو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گویند: «نوشیدن چای داغ تنها در صورتی با سرطان مرتبط می باشد كه در كنار آن كشیدن سیگار یا نوشیدن الكل هم وجود داشته باشد.»طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، سرطان مری سالانه حدود ۴۰۰ هزار نفر را در دنیا می كُشد.در این مطالعه، محققان حدود ۱۰ سال ۴۵۶، ۱۵۵ شركت كننده ۳۰ تا ۷۹ سال را در چین تحت نظر داشتند.محققان دریافتند شركت كنندگان این مطالعه كه چای بسیار داغ می نوشیدند، بیش از حد الكل مصرف كرده و سیگار می كشیدند بیش از ۵ برابر افرادی كه هیچ یك از این سه عادت را نداشتند، در معرض ریسك مبتلا شدن به سرطان مری قرار داشتند.به گفته محققان، استعمال سیگار و مصرف الكل و همینطور تركیبات شیمیایی و تاثیر دمای معكوس چای داغ، باعث افزایش خطر سرطان مری می شوند. 1396/12/04 11:10:56 5.0 / 5 4709 تگهای خبر: سرطان این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط ارتباط استفاده از شیرین کننده های مصنوعی با رژیم های غذایی ناسالم تنفس ۲۱ روز هوای قابل قبول طی آبان ماه در تهران وجود 200 ماده شیمیایی در رابطه با سرطان سینه در بسته بندی مواد غذایی افراد الکلی بیشتر در معرض خطر مبتلاشدن به سرطان قرار دارند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳