محققان می گویند؛ فواید آنتی اكسیدان ها برای سلامت آقای هویج: آنتی اكسیدان ها مواد شیمیایی طبیعی هستند كه باعث توقف فعالیت سایر مواد شیمیایی موسوم به رادیكال های آزاد می شوند. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، رادیكال های آزاد به صورت طبیعی در بدن تشكیل می شوند و در واقع نقش مهمی در خیلی از فرآیندهای روزانه نظیر ورزش و متابولیسم ایفاء می كنند. اما وجود میزان بالا رادیكال های آزاد در بدن می تواند خطرناك باشد چراكه با صدمه به سلول ها می توانند منجر به سرطان شود. بدن برای مقابله با رادیكال های آزاد آغاز به تولید مقادیری آنتی اكسیدان های موردنیاز می كند و فرد می تواند با استفاده از یك رژیم غذایی سالم، بخصوص میوه ها و سبزیجات رنگی، بقیه آنتی اكسیدان های لازم را دریافت كند. آنتی اكسیدان های معروف غذایی و منابع این ماده عبارتند از: • بتا كاروتن: هویج، كدو، سیب زمینی شیرین. • لیكوپن: گریپ فروت صورتی، گوجه فرنگی (پخته شده)، هندوانه. • لوتئین: بیشتر سبزیجات سبز برگ سبز. • سلنیوم: غلات، منابع پروتئین، آجیل، حبوبات. • ویتامین A: كره، تخم مرغ، شیر، كبد. • ویتامین C: انواع توت ها، پرتقال و دیگر مركبات، طالبی، فلفل دلمه ای، كلم بروكلی، كلم، پاپایا، گوجه فرنگی. • ویتامین E: بادام، فندق، سایر مغزیجات آجیلی، و دانه ها و روغن شان. توت ها بیش از هر میوه دیگری دارای بالاترین میزان آنتی اكسیدان هستند. كلم و اسفناج از منابع اصلی در گروه سبزیجات بشمار می ایند. 1396/12/15 15:03:14 5.0 / 5 4319 تگهای خبر: آجیل , سلامت , غذا این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط ادامه آتشسوزی های جنگلی در کانادا هزاران نفر تخلیه شدند اعلام اسامی تعدادی فرآورده غذایی بدون مجوز دعوت از ایران جهت شرکت در کنگره جهانی ذخیره گاه های زیست کره تهدیدات قاچاق محصولات غذایی جدی است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۵