توصیه متخصصان تغذیه؛ شناخت فواید آنتی اكسیدان ها برای سلامت آقای هویج: آنتی اكسیدان ها مواد موجود در مواد خوراكی هستند كه از بروز برخی انواع صدمه سلولی پیشگیری كرده یا آن را به تعویق می اندازند. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، میوه و سبزیجات از منابع اصلی آنتی اكسیدان ها هستند كه شامل ویتامین C، سلنیوم و بتاكاروتن هستند. درحالیكه كاملا مشخص نشده است آنتی اكسیدان ها از مبتلا شدن به بیماری پیشگیری می كنند، اما مطالعات نشان داده اند افرادی كه میوه و سبزیجات بیشتری مصرف می كنند، كمتر در معرض مبتلا شدن به بیماری های قلبی-عروقی و سرطان قرار دارند. از سوی دیگر امكان دارد مصرف مكمل های آنتی اكسیدان مضر باشند. اینگونه مكمل ها دارای برخی عوارض هستند و می توانند با مشكلاتی نظیر سكته و سرطان پروستات مرتبط باشند. از اینرو محققان سفارش می كنند مقادیر زیادی میوه و سبزیجات مصرف كنید، اما از مكمل های آنتی اكسیدان بعنوان جایگزینی برای رژیم غذایی سالم استفاده نكنید. 1397/05/18 18:10:20 5.0 / 5 4485 تگهای خبر: بیمار , بیماری , سرطان , سلامت این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است تاکید بر رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع غذای نذری پرستاران در جنگ ۱۲ روزه برگ زرینی بر دفتر خاطرات سلامت کشور افزودند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳