مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت عنوان كرد: عرضه خدمات مراقبت های تغذیه ای در مراكز جامع سلامت به گزارش آقای هویج مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اظهار داشت: در نظام مراقبت های بهداشتی، توجه به اصلاح سبك تغذیه و مراقبت های تغذیه ای، یكی از اجزای اصلی این مراقبت ها است. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، زهرا عبداللهی به مناسبت هفته سلامت اضافه كرد: پس از برنامه تحول سلامت، برای عرضه خدمات و مراقبت های تغذیه ای دستورالعمل و سیاست ها به نحوی تدوین و تعریف شد كه همه اقشار جامعه در تمام مناطق كشور از خدمات و مراقبت های تغذیه ای به صورت مجانی بهره مند شوند. عبداللهی با اشاره به حضور فعال كارشناسان تغذیه در مراكز جامع خدمات سلامت، اظهار داشت: عرضه خدماتی مثل آموزش، مشاوره های تغذیه ای، تنظیم رژیم غذایی و عرضه برنامه غذایی مناسب برای بیماران مبتلا به دیابت، فشار خون بالا و قلبی و عروقی به صورت مجانی از فعالیت های این كارشناسان در مراكز جامع خدمات سلامت است. ایشان در ادامه مهم ترین علت مرگ و میر در كشور را ابتلاء به بیماری های غیر واگیر بیان كرد و اظهار داشت: عدم رعایت الگوی غذایی و سبك زندگی مناسب، مهمترین عامل ابتلاء به بیماری های دیابت، سرطان و بیماری های قلبی و عروقی است و به همین علت از راه نظام مراقبت های بهداشتی و با بكارگیری كارشناسان تغذیه و آموزش های مناسب تغذیه ای می توانیم از ابتلاء به بیماری های غیر واگیر پیشگیری نماییم. مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به مصرف زیاد قند و شكر، چربی، نمك و فست فود، اضافه كرد: نوشیدنی های شیرین مثل نوشابه، سرخ كردن غذا و مصرف نمك و مصرف كم میوه، سبزی و حبوبات و لبنیات عوامل خطر تغذیه ای هستند. عبداللهی اضافه كرد: در برنامه خود مراقبتی تغذیه ای، بسته هایی تدوین و تهیه شده و تیم هایی وجود دارد كه با استفاده از رسانه های جمعی، صداوسیما، كاركنان و كارشناسان تغذیه بهداشتی، سفارش های تغذیه ای به اقشار جامعه داده می شود. وی بر لزوم كاهش مصرف نمك تصریح كرد و اظهار داشت: بر مبنای سفارش سازمان جهانی بهداشت روزانه كمتر از ۵ گرم نمك باید مصرف شود و در ایران این میزان، حدود ۱۰ گرم است و مصرف نمك یكی از عوامل مهم ابتلاء به فشار خون بالا است كه به دنبال افزایش فشار خون، ابتلاء به سكته های قلبی و مغزی و برخی سرطان ها مثل سرطان معده را خواهیم داشت. 1398/02/14 15:30:11 5.0 / 5 4317 تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط برخورد قاطع با موازی کاری در نظام سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود ورود وزارت بهداشت به ماجرای کمبود شیرخشک نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۵