محققان ژاپنی می گویند؛ آب گوجه فرنگی ریسك بیماری های قلبی را می كاهد آقای هویج: پژوهشگران دریافتند نوشیدن آب گوجه فرنگی بدون نمك می تواند میزان فشارخون و كلسترول را در افراد در معرض ریسك بالا بیماری قلبی-عروقی كم كند. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، در این مطالعه پژوهشگران دانشگاه توكیو ژاپن حدود ۵۰۰ شركت كننده را مورد بررسی قرار دادند. آنها دریافتند ۹۴ نفر از افرادی كه آب گوجه فرنگی بدون نمك مصرف كرده بودند شاهد كاهش قابل توجه میزان فشارخون شان بودند. آنها مشاهد كردند پس از مصرف اب گوجه فرنگی، فشارخون سیستولیك (عدد بالا) از ۱۴۱.۲ به ۱۳.۷ و فشارخون دیاستولیك (عدد پایینی) از ۸۳.۳ به ۸۰.۹ كم شد. همین طور نتایج نشان داد میزان كلسترول بد LDL در ۱۲۵ شركت كننده از میانگین ۱۵۵ به 149.9 mg/dL كم شد. بگفته پژوهشگران، این تاثیرات سودمند در میان زنان و مردان و برای گروه های سنی مختلف یكسان بود. منبع: آقای هویج 1398/03/31 20:57:27 5.0 / 5 4193 تگهای خبر: بیمار , بیماری , خون , شركت این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط برخورد قاطع با موازی کاری در نظام سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود هوای تهران در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۴