رئیس دبیرخانه شورای عالی امنیت غذایی مطرح كرد؛ بررسی چالش های سلامت فرآورده ها و محصولات تراریخته در كشور به گزارش آقای هویج رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی، به طرح چالش های پیش روی فرآورده ها و محصولات تراریخته در كشور پرداخت. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، علی دل پیشه، در اولین نشست كمیته ملی بررسی محصولات و فرآورده های تراریخته، با اشاره به جایگاه دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی، مبتنی بر سیاستگذاری برای ارتقای سلامت و امنیت غذایی و سلامت مواد غذایی صادراتی و وارداتی، اظهار داشت: این نشست با عنایت به استفاده و بهره برداری روز افزون از محصولات و فرآورده های تراریخته در تولیدات گیاهی و دامی، هورمون ها و نهاده های دامی و دستور وزیر بهداشت در خصوص پیگیری مساله تشكیل شده است. رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی در ادامه با اشاره به اینكه ظرفیت های تشخیصی محصولات و فرآورده های تراریخته در كل كشور محدود است، تصریح كرد: پایش های اقلام وارداتی نیازمند مراقبت بیشتر و سازمان یافته تر است. دل پیشه افزود: اطلاع رسانی و برچسب گذاری همچون چالش هاست و از سویی تبعات سلامتی و آثار در رابطه با نتایج سلامت كوتاه و بلندمدت در مصرف این گروه مواد در سبد غذایی خانوار مشخص نمی باشد. رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت با تاكید بر لزوم تصمیم گیری در این زمینه اظهار داشت: بدین منظور و برای هم اندیشی و رایزنی در مورد محصولات و فرآورده های تراریخته از بعد امنیت غذایی، این كمیته تشكیل شده است. دل پیشه یاد آور شد: بررسی سهم محصولات و فرآورده های تراریخته در واردات و تولید داخل، امكانات و روش های تشخیصی محصولات و فرآورده ها و نهاده های تراریخته در كشور، تبعات سلامت و ارزیابی خطر انسانی، گیاهی و دامی در زنجیره غذایی و سبد غذایی خانوار از دستور كار اولین نشست كمیته بود كه مورد بحث و تبادل نظر حاضران قرار گرفت. 1398/08/11 11:15:42 5.0 / 5 4142 تگهای خبر: بهداشت , سازمان , سلامت , غذا این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط شیرخشک کمیاب شد به همراه فیلم ضرورت بهره برداری از ظرفیتهای فناورانه صنعت هسته ای در حوزه محیط زیست آذر ۱۴۰۳ آخرین پرداختی شیرخشک به داروخانه ها مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۱